El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

COMERÇ LOCAL

L'Hospitalet reforma les instal·lacions del mercat de Santa Eulàlia

Les obres afecten la part central i exterior del recinte, compten amb un pressupost de 720.000 euros i està previst que finalitzin a l'octubre

L'actuació inclou la reparació de cobertes, la millora de la xarxa de recollida fluvial i la renovació de l'enllumenat i la pavimentació

whatsapp-image-2019-07-02-at-155144

whatsapp-image-2019-07-02-at-155144

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mercat de Santa Eulàlia de l’Hospitalet està sent objecte d’un pla de remodelació de les instal·lacions. Una actuació que afectarà una superfície de 2.815 metres quadrats, incloent-hi la zona central i la de les parades exteriors, i que compten amb un pressupost d’adjudicació d’uns 720.000 euros.

Fins ara, les obres de reforma s’han centrat a les cobertes de l’equipament, i durant els mesos de juliol i agost se centraran en la pavimentació i l’enllumenat, en unes obres que es preveu que finalitzin a l’octubre.

La intervenció inclou la millora de les xarxes de sanejament fluvial i de subministrament elèctric, la reparació de patis i cobertes, la substitució de l’enllumenat i la pavimentació, la col·locació de tendals de protecció solar i la instal·lació de tancaments d’accessos i de sistemes per evitar-hi la presència de coloms.

L’edifici del mercat de Santa Eulàlia, construït el 1935, ja va ser objecte de remodelació fa uns anys; ara, a petició dels concessionaris, l’objectiu és actuar a les zones més degradades, en una intervenció que afectarà també les parades exteriors.

Actuacions a l’exterior

És precisament en aquesta part del mercat on es faran les actuacions que afectaran més l’espai públic, com la renovació de tot el paviment exterior o la col·locació de tendals al passeig del carrer de Muns, un espai que es convertirà en una petita plaça dins de l’entorn del mercat.

En les parades exteriors, es netejaran cobertes i elements fets malbé i es millorarà la xarxa de recollida fluvial, que abocarà les aigües al clavegueram. A més, s’hi substituirà l’enllumenat amb il·luminació led i s’hi incorporaran uns tancaments per millorar la seguretat del recinte fora de l’horari comercial.

Notícies relacionades

A l’edifici central es faran reparacions integrals dels sostres, patis i de la xarxa de sanejament exterior, i se substituirà l’enllumenat de les zones comunes. Unes actuacions que se sumen a les realitzades recentment al mercat de Collblanc, al recondicionament del qual s’han destinat en els últims mesos 60.000 euros.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Mercats Comerç