El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

FOC EN UN HABITATGE

Onze persones ateses per un incendi en un pis a l'Hospitalet de Llobregat

El foc ha cremat el menjador i la galeria d'un habitatge a la primera planta d'un edifici de quatre pisos

bombers

bombers

1
Es llegeix en minuts
AGENCIAS

Onze persones han sigut ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) dimarts passat al migdia per un incendi en un pis situat al carrer del Jardí de l’Hospitalet de Llobregat, segons van informar els Bombers. 

Totes les afectacions han sigut de caràcter lleu. El cos d'emergències ha rebut l'avís de l'incident a les 13.50 hores per un foc en un habitatge a la primera planta d'un edifici de quatre pisos. 

Una vegada al lloc dels fets, els Bombers, que van enviar nou dotacions, van constatar que les flames atacaven el menjador i la galeria de l'immoble en qüestió. El fum va afectar la primera planta de l'edifici, així com les plantes superiors ja que s'havia propagat per un pati interior. L'incendi es va donar per controlat a les 14.08 hores.

Les feines dels Bombers també van incloure l'evacuació dels veïns que s'havien refugiat a la tercera planta de l'edifici. Les tasques del cos d'emergències es van donar per acabades cap a les cinc de la tarda, una vegada es va ventilar i es va revisar tot el bloc.

Notícies relacionades

Quant als onze atesos, segons els Bombers tots són afectats de caràcter lleu, la majoria per inhalació de fums. Alguns han sigut traslladats a l'Hospital San Joan De Déu, altres al Moisès Broggi, altres a l'hospital de l'Hospitalet i la resta a la Creu Roja.

Més notícies de l'Hospitalet  

Temes:

Incendis