El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

COMPTA AMB 400 SOCIS

L'Ateneu de Cultura Popular de l'Hospitalet estrena seu

Està ubicada al barri del Centre i permetrà superar els problemes d'espai de l'antic local

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO/ L'Hospitalet

La nova seu de l'Ateneu de Cultura Popular de l'Hospitalet ha estat inaugurada al carrer de Santa Anna, al barri del Centre. Matilde Marcè, presidenta de l'entitat, ha explicat que aquesta inauguració ha estat molt esperada, perquè la falta d'espai a l'antic edifici era un problema per poder organitzar segons quines activitats.

El nou espai inclou dues aules, una sala polivalent, una sala de conferències i espectacles, i un magatzem. L'Ateneu compta, actualment, amb més de 400 socis i les seves activitats principals són els cursos de pintura, excursions, teatre i l'organització d'exposicions. Així mateix, publiquen el butlletí Xipreret.

Notícies relacionades

Per presentar el nou espai, l'Ateneu va obrir dimecres les portes als socis i els amics perquè el poguessin visitar. A l'acte també hi va ser present l'alcaldessa de l'Hospitalet, Nuria Marín.

L'Ateneu va néixer el 27 novembre del 1932, gràcies a la iniciativa d'un grup de joves amb ideals d'esquerres i s'ha desenvolupat com una entitat popular. Encara que la seva vida va ser truncada pels anys de la dictadura franquista, ha aconseguit mantenir el mateix esperit des de la seva fundació.