LA RECEPTA

Filet amb crema d'ametlles

1
Es llegeix en minuts

Ana María Tapias, propietària de la Tocinería Luis y Ana María del mercat del Carmel, proposa una recepta tan senzilla que fins i tot la podria realitzar un aspirant a concursant del Masterchef junior.

INGREDIENTS  (4 persones)

2 filets petits de porc

ametlla mòlta

vi blanc

1 ceba gran

1 pot petit de llet en pols

sal

oli

pebre negre opcional

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Poseu una paella al foc amb un dit d'oli d'oliva i fregiu-hi la carn, que prèviament haureu d'haver tallat en medallons. Reserveu-ho. En aquest mateix oli, sofregiu-hi una mica una ceba gran tallada en trossos mitjans. Afegiu a la paella un got petit de vi blanc, un pot de 250 mil·lilitres de crema de llet i un parell de cullerades petites d'ametlla mòlta. Coeu-ho durant uns 10 minuts, fins que la carn estigui tendra. Llavors el plat ja estarà a punt per portar-lo a taula. El menú es pot convertir en un plat únic si s'acompanya amb una mica d'arròs o de pasta.