LA RECEPTA
Filet amb crema d'ametlles
Ana María Tapias, propietària de la Tocinería Luis y Ana María del mercat del Carmel, proposa una recepta tan senzilla que fins i tot la podria realitzar un aspirant a concursant del Masterchef junior.
INGREDIENTS (4 persones)
2 filets petits de porc
ametlla mòlta
vi blanc
1 ceba gran
1 pot petit de llet en pols
sal
oli
pebre negre opcional
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Poseu una paella al foc amb un dit d'oli d'oliva i fregiu-hi la carn, que prèviament haureu d'haver tallat en medallons. Reserveu-ho. En aquest mateix oli, sofregiu-hi una mica una ceba gran tallada en trossos mitjans. Afegiu a la paella un got petit de vi blanc, un pot de 250 mil·lilitres de crema de llet i un parell de cullerades petites d'ametlla mòlta. Coeu-ho durant uns 10 minuts, fins que la carn estigui tendra. Llavors el plat ja estarà a punt per portar-lo a taula. El menú es pot convertir en un plat únic si s'acompanya amb una mica d'arròs o de pasta.
- Marta Pascal: "Em van prendre tant el pèl que ara el porto curt"
- Desallotjats els últims inquilins de les Cases Barates
- Conflicte en potència La ronda de Sant Antoni reneix com a ‘camp de futbol’ i molesta part del veïnat
- Explicació científica ¿Per què l’incendi de França està sent tan ràpid i devastador? Cinc claus per entendre un foc colossal
- Entre Narbona i Carcassona Una dona morta i 11.000 hectàrees cremades en un incendi sense control al sud de França
- Apple esquivarà les taxes invertint més als EUA
- L’incendi al sud de França avança sense control i ja ha calcinat 16.000 hectàrees
- Els bombers han pogut estabilitzar el foc de Tarifa
- Harvard demostra l’eficàcia del liti per tractar l’Alzheimer
- La implosió del Titan va ser causada per una cadena de negligències