Troba el teu habitatge a barcelona

Oportunitat amb preu rebaixat per adquirir una antiga fàbrica d’arròs a Tortosa

El terreny en què s’ubicaven les instal·lacions de la reconeguda marca Nomen a la localitat porta mesos a la venda i compta amb enormes i interessants possibilitats

Oportunitat amb preu rebaixat per adquirir una antiga fàbrica d’arròs a Tortosa

tucasa.com

1
Es llegeix en minuts

Amb una considerable rebaixa de preu, estan a la venda les instal·lacions i el terreny que acollien l’antiga fàbrica de Nomen a Tortosa. La propietat va sortir al mercat fa uns mesos i suposa una interessant oportunitat d’inversió.

Ubicació i instal·lacions

Es tracta d’una parcel·la amb un total de 12.000 metres quadrats, està localitzada concretament al barri de Ferreries. Som, per tant, davant un terreny amb una ubicació ideal, al marge dret del riu Ebre al seu pas pel conegut municipi de Tortosa.

En aquesta ubicació estratègica, s’uneix el potencial de les mateixes instal·lacions, ja que s’hi troben les naus i els edificis en què es produïen tones d’arròs fa només uns anys. Com a referent de la indústria arrossera, des d’aquesta fàbrica de Nomen es distribuïa i exportava la seva constant i puntera producció d’arròs.

Aquest solar industrial en venda a Tortosa està totalment tancat, compta amb accés asfaltat, disposa de pou, aigua potable i electricitat, així com de clavegueram.

Notícies relacionades

A totes aquestes característiques, s’uneix el fet que aquests terrenys en venda a Tortosa s’alcen sobre sòl industrial, que també és edificable.

Visita als terrenys en venda de la fàbrica de Nomen a Tortosa

Amb tota aquesta informació sobre la taula, qualsevol persona interessada en visitar les instal·lacions d’aquest atractiu terreny en venda a Tortosa pot sol·licitar més informació sobre el mateix en l’enllaç facilitat o contactar directament amb els seus propietaris trucant al telèfon 977 450 040, de dilluns a divendres en l’horari comprès entre les 8.00 i les 13.00 hores.

Temes:

Vivenda