Troba el teu habitatge a barcelona

Lloguer a Barcelona: Pisos, estudis i habitacions amb preus rebaixats

En aquest article s’acosten diferents oportunitats per trobar allotjament a la Ciutat Comtal

Lloguer a Barcelona: Pisos, estudis i habitacions amb preus rebaixats

Tucasa.com

3
Es llegeix en minuts

El mercat immobiliari de Barcelona està en constant moviment. La Ciutat Comtal és un formiguer de pisos en venda i de lloguer, en què l’oferta i la demanda, en moltes ocasions no van juntes. Són molts els residents i visitants que tenen problemes per trobar allotjament a Barcelona. Davant aquestes situacions, una opció dmolt interessant és la de recórrer al lloguer d’habitacions en pisos compartits. Es tracta d’una oportunitat molt atractiva i, normalment, més econòmica que la resta de modalitats per trobar vivenda a Barcelona. No obstant, en les següents línies visitarem diferents tipologies de vivenda de lloguer a Barcelona, per comprovar totes les opcions disponibles. És més, a continuació, entrarem en diverses propietats per arrendar, les quals han rebaixat els seus preus.

LLOGUER DE PISOS, ESTUDIS I HABITACIONS COMPARTIDES A BARCELONA

A l’analitzar l’oferta de lloguer de pisos, estudis i habitacions en pisos compartits a Barcelona, destaca la cartera d’immobles amb què compta una de les plataformes expertes en aquest tipus d’allotjament, SPOTAHOME. Per això, hem triat algunes de les seves propietats, a les quals entrem aquí mateix:

Habitació per llogar en pis amb terrassa a la Dreta de l’Eixample

Iniciem el recorregut entre les propietats de lloguer a la Ciutat Comtal, amb un pis situat a la Dreta de l’Eixample, que té 70 m2 i es troba moblat. L’immoble disposa d’una cuina equipada amb forn, rentadora, calefacció elèctrica individual, 3 dormitoris, un lavabo, terrassa i aire condicionat. L’habitació que es lloga té 2 llits individuals, còmoda, armari encastat, taula escriptori, prestatgeria i finestra al carrer.

Preu: 353 €/mes.

Visita i obtén més informació d’aquesta habitació per llogar amb terrassa a Barcelona.

Lloguer d’habitació en pis compartit amb terrassa a la Vila Olímpica

En aquesta ocasió, es tracta d’un pis-apartament, situat a prop del parc de la Ciutadella, a Poblenou i a 20 minuts a peu de la platja. La vivenda té una cuina equipada, TV, 4 dormitoris, 2 lavabos, una terrassa i es troba moblat. A més, compartiràs pis amb la propietària. L’habitació en qüestió disposa d’un llit doble, finestra al pati interior, armari i calefacció.

Preu: 630 €/mes.

Més informació d’aquesta habitació de lloguer per compartir a Barcelona.

Estudi per llogar completament moblat i amb terrassa a El Raval

Aquesta vegada, es tracta d’un bufó estudi que es lloga completament moblat i que té accés a una terrassa compartida. Està situat al barri d’El Raval. L’immoble disposa d’una cuina equipada, que es comparteix amb un altre apartament i, individualment, compta amb una nevera, congelador, rentadora i rentaplats, a més d’1 lavabo i aire condicionat.

Preu: 635 €/mes.

No ho pensis més, sol·licita informació i fotografies d’aquest estudi compartit de lloguer a Barcelona.

Pis de lloguer a Ciutat Vella

Aquest pis de lloguer amb 76 m2, es troba moblat i llest per rebre els seus nous inquilins. La vivenda compta amb un saló-menjador amb cuina oberta, equipada amb rentadora, forn, gas natural, 3 dormitoris, 2 banys, una terrassa i aire condicionat.

Preu: 800 €/mes.

Visita’l i rep més informació i fotografies d’estepiso de lloguer a Barcelona.

Apartament per llogar a El Raval

Finalment, vam aquest elegant apartament moblat a caprici, el qual disposa de 60 m2. Està situat en una segona planta i disposa d’un saló molt lluminós, amb cuina americana equipada totalment, 3 dormitoris i un lavabo. A més, compta amb un balcó, aire condicionat i calefacció elèctrica individual.

Preu: 1.250 €/mes.

Notícies relacionades

Sol·licita més informació i fotografies sense compromís d’aquest modern apartament de lloguer a Barcelona.

 ¿Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb les teves vivendes a milers de lectors? Dona’t d’alta com a empresa a tucasa.com i t’informem.