Troba el teu habitatge a barcelona

Estrena pis amb aquesta promoció d’obra nova a Vilanova i la Geltrú

El Residencial Tennis és una exclusiva finca que acull immobles de 3 a 4 habitacions i zones comunes amb piscina, a més de pàrquing subterrani

Estrena pis amb aquesta promoció d’obra nova a Vilanova i la Geltrú

SQD

3
Es llegeix en minuts

Grupa Inwest és una empresa procedent de Polònia i que cotitza a la borsa de Varsòvia, al mercat de la qual és molt reconeguda, per la seva trajectòria de més de 25 anys al sector immobiliari. La seva marca a Espanya, SQD, que respon a les sigles de Sitges Quality Developments, és la responsable del projecte que centra aquest article de vivenda a Barcelona

Basant la seva activitat en la construcció d’obra nova, aquestes promocions són la senya d’identitat de SQD. Ara mateix ja té un projecte acabat i dos més en marxa. Així mateix, compten amb ambiciosos plans de futur, ja que es troben immersos en noves inversions immobiliàries a tot Catalunya, per a les quals han adquirit més terrenys. 

En concret, aquesta promotora està desenvolupant la seva activitat més recent a Vilanova i la Geltrú. En aquesta localitat estan a punt d’entregar la promoció Oasis I i té en construcció també una exclusiva promoció de 40 vivendes, amb piscina i solàrium al seu terrat, a la cèntrica plaça de les Casernes, la qual té data prevista d’entrega dels pisos per al maig del 2024.

Residencial Tennis

Residencial TennisNo obstant, la promoció que protagonitzarà aquestes línies és la Residencial Tennis. Un projecte denominat prèmium per la mateixa promotora, el qual engloba 16 pisos en una zona privilegiada de Vilanova, entre la natura i la ciutat. En aquest cas, la finca es completa amb àrees de gaudi comunitari, amb piscina i aparcament subterrani. 

Aquest complex residencial compta amb immobles de 3 a 4 dormitoris, tots amb terrasses i balcons, entre els quals s’inclouen plantes baixes amb jardí i dúplex amb solàrium

La promoció, igual com totes les de SQD, es caracteritza per les excel·lents qualitats dels seus materials de construcció i acabats, així com pels seus sistemes de climatització, els quals recorren a les energies renovables, basant-se sobretot en l’ús de l’aerotèrmia. Aquestes característiques converteixen el residencial en una clara aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica, tan important en els nostres dies i que es tradueix en un clar estalvi a les factures de la llar

Som davant immobles amb excel·lents distribucions, totalment funcionals i perfectament aprofitades, les quals es poden consultar visitant còmodament qualsevol dels pisos d’obra nova en venda a Vilanova i la Geltrú, amb els quals compta ara mateix SQD.

Avantatges de comprar pisos d’obra nova

Avantatges de comprar pisos d’obra novaComprar un pis d’obra nova és una inversió assegurada, molt rendible. En les promocions de SQD, en concret, es pot comprar un apartament totalment a estrenar per menys de 130.000 euros

Al comprar obra nova s’està apostant per molt bons productes, ja que estan construïts amb les últimes tecnologies i els materials més punters. Per tant, la qualitat de la construcció està assegurada. Finalment, no es pot passar per alt l’aposta d’aquest tipus de construccions per l’eficiència energètica, cosa que es tradueix en un estalvi posterior en el consum d’aquestes llars.

Amb tot això, estem davant excel·lents oportunitats per comprar pisos d’obra nova a la província de Barcelona. Vivendes amb un alt potencial, que donen lloc a llars molt confortables.  

Notícies relacionades

Es pot destacar que les empreses constructores responsables d’aquests projectes són sempre companyies consolidades, que aporten la màxima confiança. 

Confiança en SQD

Confiança en SQDPer concloure no podem passar per alt la col·laboració que té SQD amb una important i reconeguda entitat financera, la qual afavoreix el suport i ajuda els clients en temes de finançament. Així mateix, Sitges Quality Developments es mostra flexible amb els pagaments, sempre que és possible, per fer així el procés de compra més assequible i accessible per als seus clients.

Temes:

Vivenda