Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos en venda d’1, 2, 3 o 4 dormitoris a Barcelona: Tria el que s’ajusti més bé a les teves necessitats i pressupost

Vivendes en diferents punts de la capital amb diferents tipologies que estan esperant els seus nous propietaris

Pisos en venda d’1, 2, 3 o 4 dormitoris a Barcelona: Tria el que s’ajusti més bé a les teves necessitats i pressupost

Tucasa.com

2
Es llegeix en minuts

¿Vols començar una nova vida o potser independitzar-te? ¿Fa temps que busques una vivenda però no t’acaba d’encaixar el que has vistfins ara? ¿Necessites més espai perquè la teva família creix? Sigui quina sigui la teva necessitat, gràcies a la selecció de pisos en venda a Barcelona que destaquem en el nostre article de vivenda d’aquesta setmana, visitaràs immobles en diferents punts de la capital catalana, amb diferents tipologies, amb 1, 2, 3 o 4 dormitoris, perquè triïs entre tots aquests el que més s’adapta a les teves necessitats familiars i econòmiques.

PISOS EN VENDA A BARCELONA

Pis d’1 dormitori la Dreta de L’Eixample

És un immoble de 54 m2, que es troba en un tercer pis. És una vivenda tota exterior i es distribueix en un saló, una cuina moblada, un dormitori i un lavabo. Entre les seves qualitats hi destaca l’aire condicionat amb bomba de calor, la fusteria d’alumini i el terra de gres.

Preu: 180.000 euros

Gestiona: HOUSELL

Més informació i fotografies d’aquestpis en venda d’1 habitació a Barcelona, sense compromís.

Pis de 2 dormitoris reformat en planta baixa a Gràcia

Magnífic pis de 58 m2 en planta baixa, que s’ha reformat. La vivenda, amb un preu que s’ha rebaixat, disposa d’un gran saló amb cuina americana, 2 dormitoris, un amb bany en suite, i un lavabo.

Preu: 235.000 euros

Gestiona: LA TEVA SOLUCIÓ IMMOBILIÀRIA.

Pots visitar-lo i obtenir més informació i fotografies d’aquest pis en planta baixa en venda a Barcelona.

Pis amb 3 dormitoris i balcó a Ciutat Meridiana

En aquesta ocasió et proposem un bonic pis de 3 dormitoris amb 60 m2 i amb un preu que també s’ha rebaixat. L’immoble té un ampli saló amb balcó, una cuina equipada molt lluminosa, amb finestres i accés a una galeria, 3 dormitoris, 2 dobles, i un lavabo complet.

Preu: 116.000 euros

Gestiona: DON CASA.

Podràs obtenir més informació i fotografies d’aquestpis de 3 dormitoris en venda a Barcelona.

Pis de 4 dormitoris rebaixat a Sant Martí

Pis totalment exterior i lluminós de 110 m2. La propietat disposa d’un ampli saló amb zona de menjador i grans finestrals, una cuina moblada, 4 dormitoris, 2 dobles, i 2 lavabos complets, un en suite.

Preu: 269.000 euros

Gestiona: DON CASA.

Notícies relacionades

Igualment, el professional que gestiona aquest pis de 4 habitacions en venda a Barcelona, te n’oferirà més informació i fotografies.

 ¿Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb les teves vivendes a milers de lectors? Dona’t d’alta com a empresa a tucasa.com i t’informem.

Temes:

Vivenda