Troba el teu habitatge a barcelona

L’èxode urbà afavoreix l’activitat comercial al Bages, Osona i el Berguedà

La crisi de la covid ha obert un nou escenari a totes aquestes zones de la Catalunya Central

L’èxode urbà afavoreix l’activitat comercial al Bages, Osona i el Berguedà
3
Es llegeix en minuts

La crisi de la covid-19 ha deixat un escenari poc comú i que posa cap per avall el que fins ara era la crua realitat, hem passat d’un clar i preocupant èxode rural –moviment del camp a la ciutat– a un massiu èxode urbà, on la població de les grans ciutats busca allunyar-se del focus urbà prioritzant la tranquil·litat i el benestar que transmeten els espais rurals. És en aquest context en què han entrat en joc petites immobiliàries que fa molts anys que operen en zones com la Catalunya Central, però que com a conseqüència de la crisi sanitària han trobat una gran oportunitat de negoci, donant resposta a la necessitat d’aquells ciutadans cosmopolites de sortir de les grans ciutats i els murs de formigó després de mesos de confinament i restriccions.

Aquest és el cas de Finques Lluçanès, una petita immobiliària a Prats de Lluçanès, on han notat un gran augment en la demanda de finques, sobretot cases amb jardí o sortides a l’exterior i que es trobin pròximes a zones verdes, ja que els clients volen poder desconnectar del caos i les presses. Els temps canvien i les necessitats de les persones també, és per això que s’ofereix un gran ventall de possibilitats per poder suplir les necessitats i ambicions de cadascú en el moment de buscar una segona residència o decidir fer un canvi radical de vida.

Casa rústica de somni per viure en contacte amb la naturalesa a Santa Creu de Joglar (Olost)

Casa rústica de somni per viure en contacte amb la naturalesa a Aquesta casa amb murs de pedra i sostres de fusta és el retir ideal si vols fugir de la ciutat i viure en sintonia amb la natura. Els seus grans finestrals, el seu agradable porxo, juntament amb el seu jardí i ubicació, converteixen a aquesta vivenda en el somni de qualsevol cosmopolita que busqui una nova vida. En aquesta casa, l’espai deixarà de ser un problema, gràcies als seus 300 m2, distribuïts en 5 habitacions, 2 lavabos, cuina i saló-menjador. ¿T’imagines esmorzant a la seva cuina amb barra i ‘office’, mentre observes les muntanyes des dels seus grans finestrals?.

Més informació i fotografies a Casa en venda a Santa Creu de Joglars (Olost).

El teletreball ha sigut, sens dubte, la gran novetat dels últims anys quant a innovacions al món laboral, aportant un gran benefici per a la majoria dels treballadors que s’han adherit a aquesta modalitat. En aquest sentit, els immobles de què disposa Finques Lluçanès són perfectes per teletreballar-hi, ja que disposen d’espais amplis i tranquils, sortides a balcons, terrasses i jardins per esbargir-se, agradables, estades per relaxar-se prenent un cafè i, fins i tot, un entorn únic on desconnectar als voltants. Per tant, les noves tecnologies han permès relaxar l’atmosfera laboral i de les relacions socials permetent mantenir una reunió des de qualsevol racó del món, sense la necessitat d’haver de desplaçar-se fins al despatx o l’oficina.

Pis amb una terrassa amb vistes que enamoren a Prats de Lluçanès

Pis amb una terrassa amb vistes que enamoren a Prats de LluçanèsSortir a la teva terrassa i poder respirar aire pur, mentre disfrutes d’unes agradables vistes serà possible en aquest pis a Prats de Lluçanès. El teu dia a dia serà més relaxat gràcies als més de 100 m2 de vivenda, distribuïda en 4 habitacions i 2 lavabos. Oblida’t dels problemes d’espai i els malabars per teletreballar, ja que podràs disposar d’una zona de treball exclusiva a la teva pròpia llar.

Notícies relacionades

Més informació i fotografies a Pis en venda a Prats de Lluçanès.

Finalment, es pot destacar també els grans beneficis d’aquest tipus d’immobles per a les famílies amb nens petits. En aquests casos, aquestes opcions de vivenda es presenten com l’oportunitat perfecta per aconseguir un millor ambient i qualitat de vida a petites localitats, on els menors juguen al carrer i en contacte diari amb la natura. Adults i nens disfrutaran en el seu dia a dia d’un entorn natural ideal en el qual es fa realitat la frase de «la natura és sàvia».