Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos a Mataró moblats i sense moblar ¿Quin és el vostre?

Trieu la vivenda que més s’ajusti a les vostres necessitats i prioritats i prepareu la mudança a la vostra nova llar

Pisos a Mataró moblats i sense moblar ¿Quin és el vostre?
2
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana ens hem desplaçat fins a Mataró, per seleccionar vivendes àmplies de 3 o 4 dormitoris, perquè no tingueu problemes d’espai. Si busqueu pisos en venda a Mataró, podem ajudar-vos a trobar la vostra futura llar.

Gran vivenda a Vallveric

Pis completament exterior, planta baixa molt peculiar, amb 330 m2 de pati/jardí i 120 m2 útils de vivenda. Gran plaça d’aparcament i enorme traster. Consta de 4 habitacions, 2 de dobles i 2 d’individuals. Una de les habitacions dobles és tipus suite i disposa de gran vestidor a mida amb mobiliari de gran qualitat. Cuina independent completament equipada. Banys complets, un amb banyera i l’altre amb plat de dutxa. Magnífiques qualitats.

Més informació i fotografies en pis en venda a Mataró.

Bonic pis a Rocablanca

És important destacar que és un immoble molt lluminós, ja que disposa de sortides a l’exterior en totes les estances i molt ben distribuït, ja que es diferencien perfectament la zona de dia de la zona nocturna. Consta de distribuïdor, 4 dormitoris, bany de tres peces equipat amb banyera i ampli saló menjador (amb sortida a balcó) des del qual accedim a la cuina independent i office amb sortida a galeria.

Més informació i fotografies a pis en venda a Mataró.

Pis de 4 dormitoris a bon preu a Mataró

Espectacular pis de 97m² amb 4 dormitoris, 3 dels quals, dobles, dues terrasses, una coberta i l’altra tipus balcó, calefacció de radiadors i aire condicionat amb bomba de calor per conductes, finestres d’alumini, cuina office amb electrodomèstics i acabats de qualitat, bany impecable amb plat de dutxa doble i espectaculars vistes al mar.

Més informació i fotografies a pis en venda a Mataró.

Pis amb baixada de preu a Mataró

Bonic pis de 109m² a Mataró Peramás. L’immoble consta d’un ampli saló menjador amb sortida a terrassa, 4 habitacions amb armaris encastats, una de les quals, suite amb bany acabat de reformar, àmplia cuina amb sortida a galeria i bany complet. Calefacció central i calefacció al sostre. Pàrquing de dues places, inclòs, a la mateixa finca.

Més informació i fotografies a pis en venda a Mataró.

Àtic dúplex sense moblar a Mataró

Notícies relacionades

 Àtic dúplex en primera línia de platja. 87m² distribuïts a 3 habitacions (1 suite, 1 de doble i 1 d’individual). 23 m2 de terrassa, traster i pàrquing.

Més informació i fotografies a pis en venda a Mataró.