Enllaç al tram Granollers – Lliçà d’Amunt

L’ampliació de la plataforma de la carretera C-17 a prop de ser una realitat per a Granollers

L’ampliació de la plataforma de la carretera C-17 a prop de ser una realitat per a Granollers

Ayuntamiento Granollers

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Generalitat de Catalunya està executant les obres d’ordenació d’accessos a la C-17, que inclou el nou enllaç al tram Granollers – Lliçà d’Amunt. Així, durant el mes d’agost està previst començar la part corresponent a l’ampliació de la plataforma de la carretera C-17 a la calçada sentit Vic, per crear un nou ramal de sortida cap al nou enllaç.

En efecte, a partir del 7 d’agost, l’execució d’aquesta part de l’obra comportarà el tancament de l’accés a la C-17 sentit Vic des del carrer Duran i Reynals, que tal com preveu el projecte, s’ha de tancar de manera definitiva. Per tant, a partir d’aquesta data, l’accés a la C-17 en sentit Vic d’aquest sector de la ciutat es farà únicament des de la carretera C-352. No obstant, l’entrada al polígon des de la C-17 continuarà habilitada.

Notícies relacionades

Les obres també preveuen la construcció d’un mur de contenció entre la C-17 i el polígon que comportaran l’afectació d’un dels dos carrils del vial que connecta el polígon Font del Ràdium amb la urbanització de Can Franqueses. Es preveu instal·lar uns semàfors provisionals que permetin el trànsit alternatiu dels vehicles per mantenir la circulació en els dos sentits.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers

Temes:

Granollers