Mamarazzis: Genoveva Casanova i el príncep Frederic, ¿una casualitat plena d’intenció?
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Segons el diccionari, la casualitat és la «combinació de circumstàncies que no es poden preveure ni evitar». La història que ens ocupa és plena de casualitats. Algunes, això sí, fàcilment evitables. Però, anem als fets. «Genoveva i Frederic de Dinamarca junts», va titular la revista ‘Lecturas’ en la gran exclusiva d’aquesta setmana. «El futur rei la va visitar a Madrid i va dormir al seu apartament», deia el subtítol. ¡Quina bomba!

El 25 d’octubre, un dimecres qualsevol, l’hereu al tron danès va viatjar sol a Madrid. Mary Donaldson era als Estats Units. Ho va fer de manera privada, sense escorta ni la pompositat que el podria haver acompanyat pel seu estatus. La veritable raó del seu viatge exprés a Madrid no s’ha explicat de manera oficial. Segons la primera versió que vam conèixer i que ens va oferir la revista ‘Hola’, el príncep volia visitar l’exposició de Picasso del Museu Thyssen-Bornemisza i Genoveva Casanova va ser l’encarregada d’acompanyar-lo, en substitució d’un amic de l’hereu que tenia covid. ¿Casualitat?

El cas és que un paparazzi que sol rastrejar la zona del parc d’El Retiro buscant cares conegudes, es va creuar amb la parella mentre passejaven pels voltants i només va reconèixer Genoveva. ¿Casualitat? Ràpidament, es va amagar per fer-li unes fotografies amb el seu acompanyant, de qui desconeixia la identitat, i quan va enviar el material a la seva agència i van veure les fotografies, el príncep va ser descobert. Frederic de Dinamarca i l’exdona de Cayetano Martínez de Irujo, van entrar al domicili d’ella després del passeig i el paparazzi es va quedar esperant per poder tenir més proves gràfiques de la trobada dels dos VIPS. Dos fotògrafs més es van afegir a la guàrdia quan l’agència de notícies G3 va ser conscient de la magnitud de la notícia. Després d’estar dues hores a la residència de Genoveva –un piset de 150 metres quadrats al barri dels Jerónimos de la capital–, l’estranya parella va anar a un conegudíssim restaurant anomenat ‘El Corral de la Moreria’, famós per oferir espectacles de flamenc. Cap a la una de la matinada, després de disfrutar de la vetllada, van tornar al domicili. Van entrar junts, sense amagar-se, i fins a la porta els van acompanyar dos membres de seguretat de l’ambaixada danesa. L’endemà al matí, després de pernoctar unes hores, l’hereu al tron danès va sortir de l’apartament de la seva amiga i va ser recollit per un cotxe i traslladat a l’aeroport de Barajas, on va agafar un vol per tornar a Copenhaguen. Tot això fotografiat i publicat.

Notícies relacionades

Anem amb una altra casualitat. La publicació de l’esmentat reportatge, dimarts passat, ha coincidit amb la visita d’Estat dels reis Felip i Letizia a Dinamarca. El mateix dia, la Casa Reial danesa ni confirmava ni desmentia la informació de ‘Lecturas’ i es limitava a «emfatitzar el nostre compromís de respectar la privacitat dels membres de la família reial, inclòs el príncep hereu». Genoveva sí que es va mostrar taxativa, a través d’un contundent comunicat firmat pels seus advocats. per «deixar clar que mai hi ha hagut cap relació sentimental» entre ella i el príncep i instava ‘Lecturas’ a publicar una rectificació urgentment.

El cas és que a Genoveva Casanova, coneguda en algun cercle maliciós com a «Genoboba», sempre l’enxampen els paparazzis. ¡Noia, quina mala sort que tens! Gairebé ens ha costat un any tenir imatges de Paloma Cuevas, la teva examiga, amb el cantant Luis Miguel, el teu exnòvio, i a tu et van enxampar amb ell als quatre dies de relació. Mario Benedetti va escriure la meravellosa frase de «som una casualitat plena d’intenció» i les Mamarazzis creiem que a aquesta història li ve com anell al dit.