Pòdcast

Mamarazzis: Genoveva Casanova nega una relació amb el príncep Frederic malgrat haver pernoctat junts

S’aviven els rumors de presumptes infidelitats d’Álvaro de Luna a Laura Escanes

¿Es van plantejar Risto Mejide i Laura Escanes salvar el seu matrimoni amb una relació oberta?

6
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Tornen les Mamarazzis Tornen Laura Fa i Lorena Vázquez, aquesta vegada en el seu horari habitual, amb nou episodi del pòdcast per a EL PERIÓDICO. En una setmana en què la premsa del cor podia considerar-se relativament tranquil·la, la revista ‘Lecturas’ ha posat tot de cap per avall amb una exclusiva llançada aquest mateix dimecres: les fotografies de Genoveva Casanova i el príncep Frederic de Dinamar passejant junts per Madrid. Coincidint, a més, amb el 47 aniversari de l’actriu mexicana, el mitjà dirigit per Luis Pliego ha publicat una seqüència d’imatges per reviure el recorregut d’una suposada cita entre l’hereu al tron danès i l’exparella de Cayetano Martínez de Irujo, Gonzalo Vargas Llosa i Luis Miguel.

Aquesta exclusiva internacional, avançada per Vanitatis i que promet copar les portades de revistes en altres països veïns, torna a situar el fill de la reina Margarita II a l’ull de l’huracà. Després d’una infinitat de polèmiques, Frederic afegeix d’aquesta manera una nova controvèrsia en forma de suposada infidelitat a Mary Donaldson, amb qui es va casar ja fa gairebé dues dècades i va formar una família amb quatre fills. Una Maria de Dinamarca que, per cert, estava participant en iniciatives contra el ‘bullying’ als Estats Units mentre el seu marit recorria els carrers de la capital espanyola.

La ‘cita’, pas a pas

Els fets es remunten al 25 d’octubre, quan després de complir amb la seva atapeïda agenda monàrquica, Frederic va viatjar a Madrid per passar allà un dia i mig. Sense saber del cert si la seva trobada amb Casanova va ser, com ha relatat ella la revista ‘¡Hola!’ –en un intent de desmentir les informacions sobre la seva quedada i negar qualsevol tipus de relació amorosa–, fruit que la persona encarregada de fer de guia al príncep durant la seva visita s’havia contagiat de coronavirus, tots dos van passar 12 hores «molt íntimes» junts. Les primeres imatges mostren la presumpta parella passejant pel parc del Retiro, una cosa que ha sorprès a alguns donada la poca discreció a l’hora de triar un lloc de trobada. Sigui com sigui, la ‘cita’ transcorre fins que tots dos arriben per separat a la casa de Casanova, ubicada al barri madrileny de los Jerónimos.

Després de dues hores i un canvi de roba, tots dos tornen a sortir, aquesta vegada per anar a sopar al restaurant Michelín El Corral de la Moreria, on estan acompanyats per dos escortes que treballen per al servei de seguretat de l’ambaixada danesa a Madrid. Lluny d’acabar allà la nit, les fotografies publicades per l’esmentada revista mostren com Casanova i Frederic de Dinamarca tornen junts a la vivenda de l’actriu cap a la 1.00 hores de la matinada, on passen la nit abans que l’hereu al tron abandoni l’edifici a les 8.30 hores del matí per posar rumb a Copenhaguen a bord d’un vol privat.

Silenci a la Casa Reial de Dinamarca

Es pot recordar que Casanova, que ha sol·licitat a ‘Lecturas’ que «anul·li, rectifiqui o desmenteixi qualsevol afirmació o informació» difosa per mitjà d’aquest reportatge, ja va publicar unes instantànies junt amb el seu fill Luis durant un viatge a la capital danesa fa tot just unes setmanes.

Per la seva banda, des de la Casa Reial de Dinamarca han optat per guardar silenci, tal com han anunciat en un comunicat emès pel seu gabinet de premsa: «Mantenim una política des de fa anys de no comentar ni confirmar qualsevol detall relacionat amb assumptes privats. A més, ens agradaria emfatitzar el nostre compromís de respectar la privacitat dels membres de la Família Reial, inclòs el Príncep Hereu». En altres paraules, com diu Vázquez, «ni confirmen, ni desmenteixen». Una Família Reial que, casualment, aquest dimecres rebia la visita dels reis Felip VI i Letizia, que s’han traslladat a Copenhaguen en un viatge d’estat per reunir-se amb la monarca del país nòrdic. Sobre ells, Pliego ha assegurat que algú de part de la Reina d’Espanya s’havia interessat per les fotografies publicades per ‘Lecturas’.

Conde-Pumpido, acusat de violació

Deixant de banda les Cases Reials, que indiferentment del país venen acaparant la majoria de titulars en la premsa del cor de les últimes setmanes, les Mamarazzis han donat pas a un altre protagonista: Cándido Conde-Pumpido. ‘Ex’ de Lara Dibildos i fill del magistrat del tribunal Constitucional, l’advocat, de 35 anys, ha sigut denunciat per participar en una presumpta violació grupal d’una jove de 26 anys. Després de passar una nit al calabós i el registre de les gravacions realitzades per les càmeres de seguretat –les quals no van revelar cap indici de delicte– el jurista es troba lliure i sense càrrecs. A l’espera de prosseguir amb la investigació, la Policia compta amb la declaració de la denunciant i el corresponent informe mèdic facilitat per aquesta, el qual no mostra danys físics. «Com que no hi ha lesions, dubtarem», ha criticat Fa.

Estrena de ‘Sálvese quien pueda’

No tot havien de ser males notícies: Torna ‘Sálvame’, o el que en queda. Aquest divendres veurà la llum¡Sálvese quien pueda! la nova producció de Netflix en què participen fins a vuit dels rostres més coneguts de l’icònic magazín de televisió. Rodat a Ciutat de Mèxic i Miami, aquest nou ‘docureality’ per a la plataforma de ‘streaming’, que promet tant com el seu antecessor, acompanyarà Belén Esteban, Kiko Matamoros i companyia en una aventura allunyada dels platós de televisió.

Amb motiu de l’estrena, els participants d’aquest format han assistit a una roda de premsa que, com es podia esperar, no ha estat exempta de controvèrsia. Entre moltes altres declaracions, les de Terelu Campus no han passat inadvertides: «Hi ha companys de la tele que m’han sorprès per malament», ha reconegut. Lluny del que puguin opinar alguns dels oients de les Mamarazzis Fa creu que el titular no està dirigit a ella, sinó que va directament per a la seva companya de professió Gema López. Sigui com sigui, el que està clar és que la tensió ha quedat enfosquida per l’alegria de persones com David Valdeperas, que va confessar a Vázquez que està «il·lusionadíssim i superfeliç» amb el resultat del seu últim projecte.

Laura Escanes i la seva vida amorosa

L’última a fer acte de presència en l’episodi del pòdcast d’aquesta setmana ha sigut la ‘influencer’ Laura Escanes, que ha emès un comunicat d’última hora en el qual demanava respecte als mitjans a l’hora d’informar sobre la seva ruptura amb el cantant Álvaro de Luna. Fidels a la seva obligació com a ‘mamarazzis’, Fa i Vázquez s’han llançat a tractar un tema que està sent notícia les últimes setmanes. «És difícil posar límits (a l’exposició) quan tu no els has posat mai», ha replicat la primera.

Notícies relacionades

¿Hi va haver infidelitats per part de l’artista? A l’esmentada publicació d’Escanes, aquesta nega que la ruptura s’hagi produït a causa de «terceres persones» i assegura que continua estimant un De Luna que, segons les seves pròpies paraules, ha sigut una «part importantíssima» de la seva vida. Davant aquest escenari, les Mamarazzis han temptejat la possibilitat d’una relació oberta entre tots dos, una cosa que aniria en la línia de les informacions revelades per Fa: «Em consta que un dels últims intents amb Risto Mejide abans d’arribar a la ruptura va ser tenir una relació oberta». A això, han afegit que segons diverses fonts dels entorns d’Escanes i De Luna, l’artista va estar amb altres noies durant el seu festeig amb la ‘influencer’.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: Genoveva Casanova nega una relació amb el príncep Frederic malgrat haver pernoctat junts