Mamarazzis

Ana Rosa Quintana mai va contractar Sonsoles Ónega

Ana Rosa Quintana mai va contractar Sonsoles Ónega
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La presentadora ha concedit més entrevistes els últims mesos que en tota la seva vida. Promocionar el seu programa ‘TardeAR’ és el seu principal objectiu i així intentar remuntar les audiències que no són les esperades. I no ho diem les Mamarazzis. Nosaltres vam aprendre a no fixar-nos en el share des de la nostra etapa en el programa Arucitys de la ja extingida 8TV. A Alfonso Arús no li agradava que l’equip portés el pes d’aquesta dada i ens va deslliurar d’una pressió innecessària. Heretem d’ell moltes coses bones i aquesta en va ser una.

Però tornem al tema. Ana Rosa va assumir abans de la seva estrena, precisament en una entrevista, que tot el que no fos igualar el seu predecessor, ‘Sálvame’, seria un fracàs. Així, traduint les seves pròpies paraules, Ana Rosa i la seva productora estan fracassant.

Està clar que la presentadora ha sigut durant molts anys la reina del matí, però també està clar que no és la reina de la tarda. De moment, aquest títol se l’emporta Sonsoles Ónega. Precisament de Sonsoles també ha parlat en una entrevista publicada aquests dies a Informalia. La seva afirmació sobre la presentadora d’Antena 3 ens va deixar al·lucinant. «És bona, d’una altra manera no l’hauria contractat jo».

A veure, a veure. Aquí alguna cosa no quadra. ¿Per què Ana Rosa explica una cosa que no és veritat? Sonsoles va començar treballant de reportera a Mediaset amb un contracte per al departament d’informatius. Des de la cadena, per a la qual estava contractada, li van sorgir noves oportunitats, com presentar ‘Ya es mediodía’. Però mai va ser Ana Rosa qui la va contractar. ¿És una simple relliscada sense importància o un intent de l’exreina del matí de quedar, almenys en això, per sobre de la seva rival?

La naturalitat de Joaquín Torres

Si l’arquitecte és el millor col·laborador d’‘Espejo Públic’ es diu i punt. A la televisió abunden les personalitats impostades i exagerades, lluny de la naturalitat i l’espontaneïtat. La por de no complir les expectatives genera personatges variats que no atrauen l’espectador.

Però Joaquín Torres és natural, no té por i, a més, té anècdotes per omplir tres temporades de qualsevol magazín d’actualitat del cor. En sap tant que els personatges ja estan tremolant. Javier Bardem i Penelope Cruz li han enviat un burofax per evitar que parli d’ells a la televisió. Aquesta parella hauria de revisar el seu tracte amb els mitjans d’aquest país. Quan visiten Jimmy Fallon o qualsevol de l’estil semblen els més simpàtics i extravertits del planeta. Quina llàstima que aquí no siguin tan generosos.

L’embaràs de Gisela Lladó

La cantant està d’enhorabona. Aquesta setmana anunciava via exclusiva a la revista ‘Hola’ que serà mare als 44 anys. L’entrevista ha sigut molt reveladora i hem descobert l’etapa tan dura que ha viscut la catalana. Donar naturalitat i explicar sense complexos el periple que suposa per a moltes dones quedar-se embarassada ajuda a no estigmatitzar i produeix un consol generalitzat.

Notícies relacionades

La culpa ens acompanya a les dones sempre, i en temes de maternitat molt més. Les coses del patriarcat, ja sabeu. Gisela explicava que ha patit dos avortaments, que s’ha sotmès a cinc estimulacions ovàriques i que durant aquestes setmanes ha hagut de fer repòs a causa d’un despreniment del sac gestacional. Tot un calvari, com ella ho descriu, que tindrà un final feliç.

La por de tot el que estava vivint ha fet que Gisela no compartís gairebé amb ningú la feliç notícia i s’haurà de veure com s’ho prenen les seves amigues i ni Chenoa, ni Natalia, ni Geno ni Núria Fergó van ser les escollides. Elles, igual que la resta dels mortals, es van assabentar de la notícia per l’exclusiva. ¿Estaran empipades? Ho investigarem. Qui segur que no era a la llista de noms a qui explicar-li la notícia és David Bustamante. Ell i Gisela van tenir un rotllo dins l’Acadèmia però cap dels dos guarda massa bon record. Tant és. Això ja és aigua passada.