La família de Matthew Perry, amb el «cor trencat» després de la mort de l’actor
2
Es llegeix en minuts
EFE

Els familiars de Matthew Perry, actor de la sèrie ‘Friends’ que va ser trobat sense vida ahir dins el jacuzzi de casa seva a Los Angeles, van afirmar tenir el «cor trencat» després de la seva pèrdua, segons un comunicat recollit aquest diumenge per mitjans nord-americans. «Tenim el cor trencat per la tràgica pèrdua del nostre estimat fill i germà. Matthew va portar molta alegria al món, com actor i com amic», diu el text difós pels familiars d’aquest intèrpret, que es va fer internacionalment conegut pel seu paper de Chandler Bing a ‘Friends’.

Tant és així que desenes de milers de seguidors de la sèrie, així com nombroses personalitats de la indústria de Hollywood, s’han pronunciat les últimes hores sobre la inesperada mort de l’actor, que només tenia 54 anys. «Tots significàveu molt per ell i agraïm les enormes mostres d’amor», assenyala al respecte el breu comunicat dels familiars de l’intèrpret.

El Departament de Bombers de Los Angeles va trobar el cos de Perry dins el un jacuzzi de casa seva al pròsper barri de Pacific Palisades, limítrof amb la ciutat de Malibú, després de rebre una trucada d’emergència dissabte a les 16.07 hora local (23.07 GMT). Els pares de l’actor, Suzanne Perry i John Bennett Perry, van aparèixer acompanyats pel padrastre, Keith Morrison, poques hores després al lloc de la defunció per tractar d’obtenir més detalls d’un succés que encara s’està investigant.

Tot i que l’actor havia parlat obertament de les seves addiccions, segons fonts policials citades pel diari ‘Los Angeles Times’, no es van trobar drogues il·lícites al lloc de la defunció. El capità del Departament de Policia de Los Angeles, Scot Williams, encarregat de la divisió d’homicidis, va comentar a l’esmentat mitjà que «és possible que la causa de la mort no es conegui fins d’aquí algun temps», però que, de moment, no hi ha sospites de suïcidi o assassinat.

Des de Warner Bros Television, estudi responsable de la producció de ‘Friends’ (1994-2004), van dir estar «devastats» després d’assabentar-se de la mort de Perry. «El nostre cor està amb la seva família, els seus éssers estimats i tots els seus fans», va assegurar Warner Bros. Televisió a X (Twitter).

Notícies relacionades

Els seus antics companys a ‘Friends’ –Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc– encara no s’han manifestat públicament sobre la mort de Perry, amb qui es van reunir el 2021 per al documental commemoratiu ‘Friends: The Reunion’, emès en la plataforma HBO (ara Max).

A més d’aquesta popular sèrie, Perry va protagonitzar pel·lícules com The Ron Clark Story, 17 Again, Fools Rush In o The Whole Nine Yards, en què va compartir pantalla amb Bruce Willis. També va participar en dues de sèries d’Aaron Sorkin, The West Wing i Studio 60.