Als 54 anys

Mor ofegat en un jacuzzi Matthew Perry, l’estrella de ‘Friends’

Mor ofegat en un jacuzzi Matthew Perry, l’estrella de ‘Friends’

Carlo Allegri / Reuters

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’actor Matthew Perry, conegut per interpretar Chandler Bing en la popular sèrie ‘Friends’, va morir aquest dissabte als 54 anys, segons han avançat diversos mitjans nord-americans.

El diari ‘Los Angeles Times’ assenyala, citant fonts policials, que Perry va ser trobat mort en un jacuzzi a casa seva de Los Angeles.

Les autoritats van acudir al seu domicili cap a les 16.00 hora local (23.00 GMT) i allà el van trobar inconscient, assenyala el diari.

«No hi havia senyals de cap fet delictiu», afegeix el diari, que afirma que el Departament de Policia de Los Angeles encarregat de «robatoris i homicidis» està investigant la mort.

10 temporades

Perry va guanyar la seva popularitat en la sèrie d’aquest grup d’amics, encarnats per Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, que va durar deu temporades.

Notícies relacionades

Així mateix, va protagonitzar pel·lícules com ‘The Whole Nine Yards’ (’Falses aparences’ en català), en què va compartir pantalla amb Bruce Willis.

Segons va confessar el mateix actor, al llarg de la seva vida havia patit diversos episodis d’addicció a les drogues i a l’alcohol.