Pòdcast

Mamarazzis: ¿Es va cansar Bigote Arrocet de ser el «cuidador» de María Teresa Campos?

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Un dimecres més, les Mamarazzis tornen per repassar l’actualitat de la premsa del cor en el seu pòdcast setmanal a EL PERIÓDICO. La benvinguda al mes d’octubre i a la tardor ha estat marcada per multitud de protagonistes de diferents àmbits que han acaparat les portades de les revistes d’aquesta setmana.

La primera a fer acte de presència en la conversa setmanal entre Laura Fa i Lorena Vázquez ha sigut la col·leccionista Tita Cervera, que ha concedit una entrevista a la revista ‘¡Hola!’. En ella, la nascuda a Barcelona i establerta a Andorra parla de les seves filles Carmen, qui apunta al sector dels negocis i podria ser l’hereva en la gestió dels museus de la seva mare, i Sabina, apassionada de l’art i soprano.

Bigote Arrocet, incendiari

A diferència de l’entrevista de Cervera, la concedida per Edmundo ‘Bigote’ Arroceta la revista ‘Diez Minutos’ sí que ha estat omplerta de titulars i declaracions incendiàries sobre la seva relació amb la recentment finada María Teresa Campos. L’humorista i la presentadora de televisió van mantenir una relació de sis anys que va anar de més a menys. «Teresa es va voler casar per deixar-me una pensió», ha revelat sobre uns plans que no es van complir, diu, perquè ell no va voler.

De fet, durant l’entrevista, el també actor argentí ha volgut recalcar en repetides ocasions que aquest festeig no va tenir motivacions econòmiques i ha insistit que ell va pagar-ho tot durant els seus viatges de parella, arribant fins i tot a afirmar que també va finançar el disc de ‘la reina dels matins’.

Dards a Las Campos

Lluny d’acabar allà la polèmica, Arrocet ha tractat un tema tan controvertit com la ruptura via Whatsapp entre tots dos: «Va ser molt rar i trist», ha dit sobre el final d’una relació que es va produir com a conseqüència de contínues baralles i suposada gelosia per part de la matriarca de Las Campos.

A més, l’estat de salut de la malaguenya va jugar un paper important en la separació, ja que, segons paraules del mateix humorista, ell no volia ser el seu «cuidador». Així mateix, Arrocet ha atribuït a les filles de María Teresa, Terelu Campos i Carmen Borrego, que amb prou feines visitessin la seva mare. «Quan ha estat malalta, han estat al peu del canó, però prèviament als moments de tanta necessitat, María Teresa va estar molt sola», ha remarcat Laura Fa.

¿Posat o robat?

L’altra gran protagonista de la ‘Semana’ ha sigut Gabriela Guillén, exparella de Bertín Osborne que al juliol va anunciar estar embarassada d’un fill el pare del qual seria el presentador i cantant madrileny. En unes fotografies de la model i empresària a la platja que han aixecat les sospites de les Mamarazzis, la revista del cor titula: «Gabriela Guillén s’escapa sola enmig de la tempesta per Bertín Osborne».

Més enllà de descobrir si es tracta d’un robat o un posat, el que queda clar és que Guillén està «cansada» de totes les mentides; tot i que, això sí, ella mateixa reconeix estar encara enamorada d’Osborne, que es manté al marge de tota polèmica.

Actualitat de la Família Reial

Dispersats per les diferents portades de les revistes d’aquesta setmana, també es troben diversos membres de la Família Reial. D’una banda, la revista ‘Lecturas’ publica imatges de la Infanta Cristina en el casament de Borja Prado, president de Mediaset.

D’altra banda, la revista ‘¡Hola!’ se centra en els fills de la sisena en la línia de successió al tron: Irene i Pablo Urdangarin. La primera, apareix en unes fotografies fetes a Suïssa, on actualment està exercint de cooperant de la Creu Roja en un voluntariat, després de no arribar a la nota mínima per cursar els estudis d’hostaleria al país alpí. El seu germà, en canvi, apareix en altres instantànies del mateix mitjà acompanyat de la seva nòvia, Joahanna Zott.

Aitana: «infantilisme» contra «hipersexualització»

Les Mamarazzis no podien passar per alt la controvèrsia generada entorn d’Aitana Ocaña, de 24 anys, i la seva actuació a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València de diumenge passat. La cantant catalana va fer gala de la seva evolució artística amb unes coreografies pujades de to i d’allò més sensuals per a la presentació del seu nou treball, ‘Alpha’.

No obstant, molts pares que van assistir a l’esdeveniment com a acompanyants dels seus fills han criticat durament l’artista nascuda a Sant Climent de Llobregat. Entre els detractors es troba la presentadora Patricia Pardo, que ho ha titllat d’«hipersexualització».

Notícies relacionades

Del costat de la cantant s’han posicionat les Mamarazzis, que han qüestionat que, a diferència de la resta d’artistes, a Aitana se li exigeixi aquest «infantilisme». Així mateix, han argumentat que aquest canvi també forma part de l’evolució de l’exparticipant d’‘Operación Triunfo’ des del seu salt a la fama el 2017.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Mamarazzis: ¿Es va cansar Bigote Arrocet de ser el «cuidador» de María Teresa Campos?

PRENSA IBÉRICA