Ensurt a les Medes

L’atac que va patir Jaume Alonso-Cuevillas fent immersió: «Em va agafar fins al canell»

L’atac que va patir Jaume Alonso-Cuevillas fent immersió: «Em va agafar fins al canell»

Aniol Resclosa

1
Es llegeix en minuts

El diputat de Junts al Parlament Jaume Alonso-Cuevillas ha sigut protagonista d’un succés submarí que li ha causat ferides de consideració i que podria haver tingut conseqüències molt pitjors.

Els fets van passar el cap de setmana, quan el polític i advocat, un expert bussejador, es trobava fent de guia d’un grup de francesos en una immersió a les illes Medes, punt on Cuevillas sol fer submarinisme.

El diputat va explicar aquest dilluns al programa ‘Planta baixa’ de TV-3 que, a l’arribar a una zona coneguda com el Túnel de la Vaca, a uns 22 metres de profunditat, «un mero d’1,40 metres em va venir a atacar».

Notícies relacionades

«Tenia uns guants desgavellats dels quals penjava una part blanca. El mero es degué pensar que era menjar i em va agafar fins al canell», va relatar el polític, que va assegurar no témer mai per la integritat del braç, tot i que sí per una lesió als tendons. El mero, va argumentar, no tenia prou força. «No és un tauró», va dir.

Cuevillas va mostrar la seva estranyesa pel succés. Els meros són molt freqüents a la zona i mai ataquen, tot i que altres submarinistes van relatar incidents aquell mateix dia amb el mateix exemplar.