Dos fills en comú

El cantant italià Tiziano Ferro es divorcia del seu marit i anul·la tots els seus compromisos

El cantant italià Tiziano Ferro es divorcia del seu marit i anul·la tots els seus compromisos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant italià Tiziano Ferro ha començat els tràmits per divorciar-se del seu marit, Victor Allen, amb qui es va casar el juliol del 2019 i convivia a Los Angeles (els Estats Units). Ferro ha anunciat a través d’un comunicat en el seu Instagram que es troba en un «delicat moment» i anul·la tots els seus compromisos ja que la seva prioritat és estar amb els seus dos fills, que «no pot portar a Itàlia».

Allen i Ferro es van conèixer fa sis anys i es van casar el juliol del 2019 a Sabaudia, a la costa del Laci (centre d’Itàlia). El nord-americà era consultor de Warner Bros i actualment és propietari d’una agència de màrqueting.

Procés de separació

«Va començar fa un temps una dolorosa separació de Victor. La vaig afrontar en silenci, protegint la confidencialitat de tots. Fa poc vam iniciar els tràmits de divorci. És un moment delicat, en el qual tota la meva atenció se centra a protegir els meus dos meravellosos fills, que actualment passen gran part del seu temps a casa amb mi», va escriure.

El missatge, publicat en tres idiomes, es disculpa per haver de cancel·lar tots els compromisos adquirits a Itàlia, «especialment la presentació de la seva novel·la» perquè la seva prioritat són els seus fills i assegura que «aquest moment fosc passarà», explica, «i tornarem a cantar i riure, a parlar del meu llibre, de la meva vida... de la nostra vida».

Cancel·lació

Notícies relacionades

«De moment no puc deixar-los i no puc portar-los amb mi a Itàlia. Per això, amb gran tristesa, em veig obligat a cancel·lar els compromisos adquirits amb vosaltres i amb Mondadori per presentar la meva primera novel·la: una cita que havia estat esperant tota la meva vida», va afegir.

Tiziano Ferro i el seu marit Victor Allen van tenir dos fills als Estats Units el febrer del 2022 que van anomenar Margherita i Andrea. El mateix cantant ho va anunciar amb una publicació a les xarxes socials: «Dues trucades em van fer l’home més feliç del món. La primera fa uns mesos: una nena. La segona unes setmanes més tard: aquesta vegada un nen», va escriure a les seves xarxes socials.

Temes:

Divorci