1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La tercera és la bona. O la quarta o la cinquena. Ja hem perdut el compte de les vegades que s’ha dit l’últim mes que l’actor Rodolfo Sancho viatjarà a Tailàndia per visitar el seu fill, Daniel Sancho, autor confés de l’assassinat i esquarterament del cirurgià colombià Edwin Arrieta. Però ara, sí que sí: Europa Press ha enxampat aquest dissabte l’intèrpret a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas per agafar un avió direcció al país del sud-est asiàtic.

Rodolfo Sancho ha arribat a l’aeroport al voltant de les 08.00 hores. Ho ha fet acompanyat de diverses persones, entre elles un dels seus advocats, Marcos García Montes. D’aquesta manera, es posa fi a setmanes d’especulació sobre quan aniria a Tailàndia per ser al costat de Daniel Sancho, com ja ha fet la mare del cuiner, Silvia Bronchano.

L’actriu l’ha anat a visitar cada dia a la presó de l’illa de Koh Samui des que va arribar al país el 17 d’agost. De fet, fins i tot ha lluït un missatge del més significatiu en una de les samarretes que ha vestit.

Notícies relacionades

Les imatges de l’actor anaven molt buscades, igual que les seves declaracions. En canvi, ha sigut breu. «No puc parlar», ha dit, però ha avançat una ‘bomba’: «Parlaré més endavant».

Amb ulleres de sol i aparentment tranquil, ha confessat que va amb ganes a Tailàndia. «Sí, sí», ha comentat sense donar més detalls. A més, ha agraït a la premsa l’interès pel seu fill i per Silvia Bronchalo. «Gràcies», ha manifestat.