Cançó de l’estiu

Vídeo | Shakira puja la temperatura amb una nova coreografia de ‘Copa vacía’ al més pur estil ‘Hips don’t lie’

Vídeo | Shakira puja la temperatura amb una nova coreografia de ‘Copa vacía’ al més pur estil ‘Hips don’t lie’

EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts

 Ho ha tornat a fer. Una setmana després de fer-se viral després de compartir a les xarxes socials un vídeo amb la coreografia de la seva última cançó, ‘Copa vacía’ –que es pot ballar sola o acompanyada, com ha deixat clar a ritme de moviments sensuals a duo amb una amiga– Shakira ha tornat a desencadenar la bogeria amb un nou ball del seu single amb Manuel Turizo, que s’ha convertit en un dels grans èxits d’aquest estiu.

Si en la primera versió del seu ball –que compta amb més de 2.200.000 m'agrada a Instagram en tot just set dies– la colombiana ha arrasat a base de moviments sexis i rotunds creats específicament per ballar al ritme de «‘Siempre tan ocupado con tanto negocio, te vendría bien mi amor poquito de ocio. Relájate aquí en el sofá y dame toda tu atención’...», ara l’ex de Gerard Piqué s’ha ‘reversionat’ a si mateixa recuperant els sensuals passos que la van fer mundialment famosa amb ‘Hips don’t lie’ i ‘Waka waka’.

Notícies relacionades

Shakira, amb texans, un top vermell amb forma de fulla que deixa entreveure la seva espectacular figura, i la seva llarga melena deixada anar i ondulada, rememora els seus mítics moviments de maluc –que tants han intentat imitar sense èxit– al ritme de ‘Copa vacía’ en un nou vídeo a les xarxes socials que, en només 5 hores, acumula ja 700.000 m'agrada i va camí de convertir-se en una nova coreografia viral de la cantant que, és innegable, està imparable.

Però no és l’únic motiu pel qual la colombiana s’ha convertit en notícia, ja que en els últims dies ha cobrat força un rumor sobre la seva misteriosa relació amb Lewis Hamilton. Després de les seves ‘cites’ a Miami, Londres, Barcelona, Eivissa i Los Angeles, la revista ‘People’ assegura que la seva especial amistat seria en ‘stand by’ en aquests moments perquè el pilot de fórmula 1 vol tenir un fill; una cosa a què Shakira –que té dos fills, el Milan i la Sasha, de 10 i 8 anys, amb Piqué– no estaria disposada. Per això, i tot i que segons la publicació «hi ha una cosa molt bonica» entre ells, sembla que els diferents moments vitals que estan passant podria ser un obstacle insalvable perquè la seva relació es consolidi.

Temes:

Shakira Famosos