La resposta de José Manuel Soto arran de la cancel·lació dels seus concerts pels insults a Pedro Sánchez

Europa Press

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant José Manuel Soto s’ha disculpat públicament a la xarxa social X –abans Twitter– pels insults contra el president Pedro Sánchez, que va escriure en un tuit al seu compte personal i que després va esborrar dissabte passat –19 d’agost–.

Aquestes disculpes han arribat després que els ajuntaments de Bormujos, (Sevilla) i Villacarrillo (Jaén), tots dos governats pel PP, decidissin suspendre els concerts que José Manuel Soto anava a oferir a les seves festes municipals, arran de les declaracions del cantant.

«L’altra nit vaig fer un comentari inapropiat a Twitter referint-me despectivament a Pedro Sánchez i a les persones que estan d’acord amb la destrucció d’Espanya. Va ser un error, la raó es perd quan s’insulta, demano humilment disculpes, no tornarà a passar», ha publicat Soto en el seu compte d’X.

Tuit polèmic

Va ser dissabte passat –19 d’agost– quan Soto va escriure un tuit adreçant-se al president en funcions i als seus votants: «Aprofitaré aquest moment de calma estiuenca al costat del mar per fer ús de la meva llibertat d’expressió i cagar-me en @sanchezcastejon, en la seva puta mare i en els milions de fills de la gran puta que estan d’acord que Espanya estigui en mans dels seus pitjors enemics, que us fotin». Més tard, el cantant va eliminar el missatge. 

En un comunicat, difós aquest diumenge, l’alcaldessa de Bormujos, Lola Romero, ha rebutjat les declaracions realitzades per José Manuel Soto, ja que «no representen la postura oficial d’aquest ajuntament ni reflecteixen les opinions ni la manera d’actuar del nou Govern de Bormujos».

Romero ha assenyalat que «el govern local treballa per a tots els ciutadans i no hi tenen cabuda l’insult ni les faltes de respecte» i ha afirmat que el «foment de la convivència, la diversitat i la inclusió són eixos fonamentals de la nostra acció de govern». Per aquesta raó, van cancel·lar el concert de Soto que estava previst per al dijous 24 d’agost.

Doble cancel·lació

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Villacarrillo també va decidir suspendre el concert del cantant arran de les declaracions de Soto, que emmarquen en la seva «responsabilitat personal i no representen la postura oficial de l’ajuntament ni reflecteixen les opinions del govern local», van comunicar.

«Com a institució, ens esforcem per fomentar la convivència pacífica i el respecte mutu entre tots els ciutadans, sense importar les seves diferències polítiques, religioses o de qualsevol altra mena. Valorem la diversitat i la inclusió com a pilars fonamentals de la nostra comunitat», va defensar el consistori jaenès.

Temes:

Twitter Famosos