Relacions

Julio Iglesias nega les acusacions de la seva ex: «¿Infidel? Mai de la vida, impossible»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa dos mesos, Julio José Jr va acabar la seva relació amb Vivi di Domenico i recentment vèiem les primeres imatges que confirmaven que ha recuperat la il·lusió amb la model Ariadna Romero. La brasilera no va dubtar a explicar com ella encara no havia tallat amb el fill de l’artista quan es va assabentar del seu nou festeig.

 Aquesta vegada, l’escenari mediàtic s’ha il·luminat amb les declaracions del germà de Tamara Falcó, qui ha sortit al capdavant de les acusacions de la seva ex. En una sorprenent reacció, el cantant ha negat rotundament les afirmacions d’infidelitat llançades en contra seva per la seva exparella, emfatitzant que tals insinuacions són completament falses.

 «¿Infidel? Mai de la vida, ¿impossible?», va dir Julio José per a l’equip d’Europa Press, desmentint les acusacions i defensant la seva integritat. El germà de Tamara, que ha tornat a Espanya recentment, ha mantingut una actitud ferma i decidida davant les polèmiques declaracions de Vivi Di Domenico.

 Tot i que Julio José ha aterrat al seu país natal sense tenir notícies de la Marquesa de Griñón, no ha ocultat el seu entusiasme davant la possibilitat de convertir-se en oncle. «M’encanta», va expressar amb un somriure, mostrant la seva il·lusió per la perspectiva d’ampliar la família.

Notícies relacionades

 Quant a la seva mare, Isabel Preysler, el cantant no ha confirmat si té planejat visitar-la durant l’estada a Espanya. «Estic una mica desorientat, acabo d’arribar», va comentar, deixant oberta la porta a possibles trobades familiars en el futur.

 Quant a la seva vida amorosa actual, Julio José va confirmar que està «molt bé» amb la seva nova parella, Ariadna Romero. No obstant, no va revelar si la seva relació és recent o si ha evolucionat d’una amistat a una cosa més profunda. L’artista, abillat amb gorra i ulleres de sol, ha mantingut una actitud reservada quant a detalls personals.