Part natural

Cristina Pedroche celebra l’arribada de la seva primera filla amb David Muñoz

Filla i mare es troben en perfecte estat i els pares no poden estar més emocionats

Cristina Pedroche celebra l’arribada de la seva primera filla amb David Muñoz
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hi ha hagut dia en què Cristina Pedroche no ens hagi mantingut informades de l’evolució del seu embaràs i ara per fi pot celebrar l’arribada de la seva primera filla amb el xef David Muñoz.

Filla i mare es troben en perfecte estat i els feliços pares no poden estar més emocionats Tal com ha pogut saber ‘Semana’ en exclusiva, el nadó ha nascut aquest divendres a les 4.15 hores a l’Hospital Montepríncipe de Madrid, on la presentadora va ingressar aquest dijous a les 19.00 hores. El seu primer nadó és una nena i tant la mare com la petita es troben en perfectes condicions.

Notícies relacionades

Fonts pròximes a la madrilenya indiquen que Pedroche «es troba en una planta diferent de maternitat» i que «l’han allotjat en una altra zona de l’hospital per evitar filtracions». La presentadora ha sigut mare per «part natural» i, tal com ens informen, tot ha anat bé: «La mare i la nena estan bé. Ha sigut un part ràpid, sense complicacions.» 

Durant aquests nou mesos, la madrilenya ha publicat a les xarxes socials les seves corbes premamà, ja sigui en biquini o lluint els estilismes més sofisticats, a més d’anunciar-nos el sexe del nadó de la manera més emotiva o les seves inquietuds sobre les crítiques dels ‘haters’. A part dels balls més virals, l’esport és molt present en la vida de Cristina i en aquesta etapa de la seva vida no havia de ser menys. La presentadora ha compartit un dels seus últims entrenaments i ha deixat sense paraules els seus seguidors. «No tots els dies tinc la mateixa força», reconeix. El cert és que la seva impressionant energia ha provocat una onada de reaccions en què molts seguidors es pregunten si aquesta pràctica és bona per a la nena.