Comiat de ‘Sálvame’

¿Què li passa a Jorge Javier Vázquez? Salten les alarmes sobre el seu estat de salut

¿Què li passa a Jorge Javier Vázquez? Salten les alarmes sobre el seu estat de salut
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si l’adeu de ‘Sálvame’ ja era un assumpte amarg per si mateix, l’absència del seu presentador més emblemàtic, Jorge Javier Vázquez, el fa encara més dramàtic. Després de setmanes allunyat de les càmeres de televisió, l’estat de salut del badaloní i la incertesa que hi ha en aquest sentit preocupen cada vegada més els teleespectadors. «El cos i la ment t’envien senyals i al llarg de la meva vida jo he sigut poc de fer-los cas. Fins avui. Necessito parar per cuidar-me», va anunciar en una publicació d’Instagram.

Sense novetats

Les últimes informacions sobre l’evolució de Vázquez van ser revelades pel paparazzi Diego Arrabal: «El van seguir fins a l’hospital i es va saber que li estaven fent proves», va revelar al seu canal de YouTube. «Si no ho diu ell, jo no puc parlar del que li passa, però vaja, un problema de salut és», va confirmar.

Notícies relacionades

Si bé és cert que el presentador ja va ingressar en una clínica després de patir un aneurisma que li va provocar un ictus el 2019, des de Cuore apunten que el motiu d’aquesta aturada en la carrera professional de Vázquez no té res a veure amb un tema físic, sinó amb la seva salut mental.

Després de 14 anys en antena, aquest divendres ‘Sálvame’ s’emetrà per última vegada en un programa que, a priori, serà presentat per Adela González, Terelu Campos i María Patiño. La nit de Sant Joan serà el fil conductor d’una vetllada per a la història en la qual, com no podria ser de cap altra manera, hi haurà presents Kiko Hernández, Belén Esteban, Kiko Matamoros i la resta de col·laboradors del magazín de Telecinco.