Parella controvertida

Un executiu de Spotify diu «putos estafadors» a Harry i Meghan després de cancel·lar l’acord sobre el seu pòdcast

Un executiu de Spotify diu «putos estafadors» a Harry i Meghan després de cancel·lar l’acord sobre el seu pòdcast

Toby Melville

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cap d’innovació i monetització de pòdcasts de Spotify, Bill Simmons, ha titllat de «putos estafadors» el príncep Harry i Meghan, duquessa de Sussex, al cancel·lar el seu contracte amb la plataforma de ‘streaming’ després d’haver fet només 12 entregues malgrat que el contracte estipulava diversos anys per un valor de 20 milions de dòlars. 

El pòdcast, amb el títol d’‘Archetypes’ i que presentava Meghan, es basava en converses amb amics i celebritats pròximes a la parella, com Mariah Carey i Serena Williams. Va arribar a liderar les llistes de pòdcasts de Spotify a diversos països.

Simmons va criticar Harry i Meghan en el seu propi pòdcast després de l’anunci de la controvertida parella, a través de la seva productora d’àudio, Archewell, que havia trencat llaços amb Spotify, segons informa ‘The Guardian’. 

«Tant de bo hagués estat involucrat en la negociació amb Meghan i Harry per deixar Spotify. ‘Els putos estafadors’, aquest és el pòdcast que hauríem d’haver tret amb ells», va dir Simmons en el seu pòdcast.

Notícies relacionades

La setmana passada, Spotify i Archewell Audio van fer públic un comunicat conjunt en el qual anunciaven que havien acordat «mútuament» separar els seus camins, i també que estaven orgullosos de la sèrie que havien fet junts. 

Però fonts pròximes a Spotify afirmen que la parella no va complir la clàusula sobre productivitat del contracte per rebre el pagament íntegre, ja que només van fer 12 episodis, destaca ‘The Wall Street Journal’.