Moment complicat

Alejandro Sanz: «Estic sentint i llegint moltes coses que no m’agraden»

Alejandro Sanz: «Estic sentint i llegint moltes coses que no m’agraden»

CÉSAR R. DOMÍNGUEZ

1
Es llegeix en minuts

El moment anímic complicat pel qual està passant Alejandro Sanz s’ha convertit en un debat contant en els últims dies i és que la seva publicació alarmant a Instagram va fer que es disparessin totes les alarmes sobre el seu estat de salut. Després d’haver aclarit que va arribar a un punt de cansament i tristesa molt significatiu, el cantant va tornar a pujar a l’escenari a Pamplona, on va rebre el carinyo incondicional del seu públic.

Notícies relacionades

Com no podia ser de cap altra manera, els rumors sobre el veritable motiu de la seva tristesa no s’han fet esperar i han sigut molts els que han ‘culpat’ la seva ja exparella, Rachel Valdés, d’aquest moment. Sempre molt discret amb la seva vida privada, Alejandro ha decidit recórrer a les xarxes socials una vegada més per deixar clar que la seva exparella no té res a veure en la foscor per la qual està transitant.

«Estic sentint i llegint moltes coses que no m’agraden. Vull deixar clar que Rachel Valdés és una dona increïble que estimo, que admiro i de la qual només puc dir coses bones. El meu estat d’ànim no té res a veure amb ella. Demano respecte per a ella i la seva feina», ha compartit Alejandro en el seu compte d’Instagram. A aquestes boniques paraules cap a la dona amb la qual ha compartit aquests últims anys, el cantant hi ha afegit un missatge d’ànim cap a ella: «Carinyo, tu enfoca’t en la teva obra i augmenta el volum del teu art».