Xarxes socials

Rocío Carrasco traeix Jorge Javier i se’n va de festa amb una de les seves màximes enemigues

Rocío Carrasco traeix Jorge Javier i se’n va de festa amb una de les seves màximes enemigues
1
Es llegeix en minuts

Allunyat de la petita pantalla des del 18 de maig, i conscient de les especulacions que s’estaven creant entorn de l’absència que crida l’atenció als platós de ‘Sálvame’ i ‘Supervivientes’, Jorge Javier Vázquez ha trencat el silenci i aquest cap de setmana revelava, a través de les xarxes socials, que ha decidit deixar –almenys de moment– la seva feina a la televisió.

«Perdoneu que us robi un instant. Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que s’han posat en contacte amb mi per mostrar-me el seu carinyo, el seu suport i la seva comprensió. Les vostres paraules em fan somriure, emocionar-me fins a la llàgrima i continuar pensant que va valer la pena. Però de vegades cal parar. El cos i la ment t’envien senyals i al llarg de la meva vida jo he sigut poc de fer-los cas. Fins avui. Necessito parar per cuidar-me. Per preguntar-me què vull. Si ho tinc clar. Si com que no ho sé, millor espero. En aquests moments, tornar és l’últim que penso, tot i que potser sigui el que em vingui més de gust demà. No ho sé. Així que per ara només puc dir «fins aviat». «Fins que pugui». «Fins que sorgeixi». I, per damunt de tot, gràcies. Gràcies a vosaltres, va valer la pena» escrivia.

Notícies relacionades

Malgrat que el presentador ha deixat entreveure que està desanimat i desmotivat, la filla de Rocío Jurado –que parla amb ell diàriament– confessa que «jo el veig bé». «Ens ho vam passar molt bé, vam estar formidablement i jo el veig bé, però això l’hi heu de preguntar a ell», ha afegit, fent silenci per resposta a si tornarem a veure’l aviat a la televisió o si creu que la seva retirada serà definitiva.

La filla de la més gran disfruta de l’èxit del musical basat en la vida de la seva mare que protagonitza Anabel Dueñas. Precisament als camerinos del teatre de Pamplona on es representa l’obra es vivia una singular escena. Rocío protagonitzava un ball amb una de les enemigues declarades de Jorge Javier Vázquez. Totes dues han compartit la imatge a les xarxes socials.