Controvèrsia

Pluja de crítiques a Penélope Cruz per patrocinar Emirates

Pluja de crítiques a Penélope Cruz per patrocinar Emirates

Javier Etxezarreta / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Emirates va llançar la nova campanya publicitària i compta amb la col·laboració de l’actriu espanyola Penélope Cruz, viatgera freqüent de la companyia aèria. Les imatges van ser rodades a bord d’un emblemàtic avió Airbus 380.

«Estic encantada de col·laborar amb Emirates després d’anys volant amb ells en alguns dels viatges més especials de la meva vida», va expressar l’actriu que va gravar els nous anuncis en espanyol i anglès.

Els espots publicitaris mostren Cruz provant tots els luxes exclusius que experimenten els clients d’Emirates de Business i First Class, des d’una beguda preparada al moment en l’exclusiu Onboard Lounge a bord de l’A380, fins a una refrescant dutxa a 12.000 peus; animant un partit de futbol retransmès en directe per televisió o assaborint generoses racions de caviar. En altres preses, disfruta dels espaiosos seients de la nova Premium Economy d’Emirates.

Notícies relacionades

A més, l’actriu interactua amb la tripulació de cabina en diversos idiomes i disfruta de la gran varietat de pel·lícules i continguts del guardonat sistema d’entreteniment a bord, en una enorme pantalla LCD Full HD de 32 polzades, la més gran del sector de l’aviació. Cruz també és filmada utilitzant els controls personals de temperatura a la seva suite privada de First Class, utilitzant uns prismàtics fets a mida per disfrutar de les vistes des del cel, i posant-se còmoda amb el pijama hidratant d’Emirates per descansar al seu llit, envoltada d’una gran varietat de luxosos ‘amenities’, que asseguren que el seu viatge sigui espectacular des del principi.

L’actriu, dona de Javier Bardem, ha rebut una pluja de crítiques després de donar-se a conèixer el seu nou fitxatge com a ambaixadora de l’aerolínia d’Emirats. Penélope Cruz, que ha defensat ferventment el feminisme, els drets LGTBI i la protecció del medi ambient, entre altres coses, llueix ara com la flamant padrina d’una de les empreses més contaminants del planeta, establerta en un dels països on menys es respecten els drets de dones i homosexuals. Una incoherència que els seus seguidors no han entès i que han recriminat amb durs missatges.