Mamarazzis

Shakira no va demanar permís a Piqué perquè els seus fills apareguessin al videoclip d’‘Acróstico’

Les Mamarazzis ofereixen en exclusiva que Jesulín de Ubrique fa temps que no es parla amb el seu germà Víctor

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Nou episodi en el culebró Shakira-Piqué. En aquest cas, el nou pas que ha fet la colombiana ha sigut publicar una cançó, ‘Acróstico’, en el videoclip de la qual apareixen Milan i Sasha, els dos fills de la parella. Una sorpresa per a tothom, inclòs el famós pare. Segons asseguren Laura Fa i Lorena Vázquez en el seu pòdcast d’EL PERIÓDICO ‘Mamarazzis’,Piqué desconeixia la inclusió dels nens en l’audiovisual. I aquest fet provoca opinions oposades entre elles: mentre que Fa lamenta que sempre es posi la mirada sobre Shakira, Lorena apunta a la incongruència que suposa que la colombiana demani respecte per a la intimitat dels seus fills i després els exhibeixi en un videoclip cantant una cançó en la qual es busquen missatges sobre el seu pare.

Les Mamarazzis també revelen detalls de la gravació: com que algunes escenes s’han rodat en el fins ara domicili familiar d’Esplugues de Llobregat, però l’estança plena de capses de mudança que hi apareix és un estudi. Així mateix, Fa explica que, segons la discogràfica, les veus dels nens estan remasteritzades, una cosa habitual, perquè «l’autotune ja és com el bòtox», i al piano s’hi ha donat un so més dramàtic.

Exclusiva sobre Jesulín

Laura Fa ofereix aquesta setmana com a exclusiva la mala relació que manté Jesulín de Ubrique – que últimament es prodiga molt per les teles i l’última aparició ha sigut en el programa de Bertín Osborne–, amb el seu germà Víctor: de fet fa temps que no es parlen. «Tenen una relació nefasta», assegura. I insinua que l’ambient familiar podria no ser del tot cordial. 

D’altra banda, les Mamarazzis aborden l’embolic que té Tamara Falcó amb el vestit a dos mesos per al casament. La firma encarregada de dissenyar-lo, Sophie et Volià, ha rescindit el contracte que les unia per fer-li el vestit del dia més important de la seva vida al considerar que s’estava «fixant» massa en altres dissenyadors. Tot i que les Mamarazzis no fan servir eufemismes. Fixar no, copiar, diu Fa.

Lorena posa nom a la firma que pretenia plagiar, segons han revelat Ana Rosa Quintana i Susanna Griso en els seus programes: es tractaria de Chanel. No obstant, Tamara li ha assegurat a Griso que se n’ha assabentat a través dels mitjans de comunicació. En canvi, les primeres informacions parlaven que havia sigut la marca bilbaïna la que havia rebut una carta de Tamara a través del seu advocat per rescindir el contracte, ja que ella volia buscar un altre dissenyador.

Iglesias i la filla d’’El Cordobés’

Notícies relacionades

D’altra banda, les periodistes aborden el possible «rotllo» entre Maxi Iglesias i la còmica Eva Soriano. L’actor ho ha desmentit rotundament, però Fa explica que l’ex de l’actor, la ‘influencer’ peruanaStephany Cayo, contestava en una publicació de Soriano titulada ‘Com la gent està sent infidel’, amb aquestes paraules: «Dona, em sorprèn que ho diguis tu». Sospitós. També confirmen la separació de la filla d’’El Cordobés’, una cosa que ja intuïen perquè la parella havia esborrat de les xarxes les fotos en les quals apareixien junts.

No podia faltar un comentari sobre el tancament de ‘Sálvame’, del qual Fa és col·laboradora fins que finalitzi l’emissió el 23 de juny. «És morir-te de cop o anar agonitzant. Tenim temps per acomiadar-nos, però és agònic», confessa la periodista, que diu que està desitjant veure l’últim programa: «El colofó final».

Shakira no va demanar permís a Piqué perquè els seus fills apareguessin al videoclip d’‘Acróstico’