Enllaç al juliol

La desesperançadora predicció del Maestro Joao sobre el casament de Tamara Falcó

  • Cinquanta dissenyadors pugnen per fer el vestit de núvia a Tamara Falcó

  • Cristina Pardo, a Tamara Falcó després de quedar-se sense vestit de núvia: «Si vols, et deixo el meu»

  • Jorge Javier Vázquez no calla i deixa en evidència Tamara Falcó: «Ja no puc més»

joao

joao

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A tan sols dos mesos de l’enllaç entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva, el Maestro Joao ha compartit una nova predicció que no ha deixat indiferent a ningú. Després de la polèmica entre la marquesa de Griñón i Sophie et Voilà pel vestit de núvia, l’endeví ha anunciat que el casament està «agafat»: «Ella es casarà tot i que sigui amb una camisa de dormir, perquè ella ja s’ha de casar amb punt d’honor després de tot el que ha passat», ha assegurat.

Notícies relacionades

Les previsions del vident no són per a res esperançadores, ja que, segons les seves pròpies paraules, aquest matrimoni «durarà poquet» i «Tamara serà feliç, però amb un altre amor». Malgrat tot, el Maestro Joao ha allargat una mà a l’aristòcrata de 41 anys: «Si m’estàs veient, necessites que et faci una neteja total». Finalment, el futuròleg ha afirmat que no veu Tamara amb fills: «Jo la veig com més mongívola i de resar el Parenostre», ha concloòs.

Auguris consistents

Caa destacar que l’endeví no ha tocat ni una coma respecte a la seva última predicció. Ja al gener, el Maestro Joao va anticipar que, tot i que se celebraria el casament, el matrimoni entre Falcó i Onieva no duraria gaire:  «És una pena, perquè no els veig una llarga trajectòria, però no per engany ni res; de vegades, quan es punxa una roda li poses una pedaç i no es pot continuar utilitzant», va augurar en aquell moment.

Temes:

Tamara Falcó