Estrena audiovisual

Documents secrets d’Estat, fotos i cartes: les armes ocultes de Corinna Larsen en la seva pugna amb Joan Carles

SkyShowtime dilluns vinent. ‘Juan Carlos: La caída del Rey’, una docusèrie en què l’empresària revela secrets de la seva relació amb l’emèrit

Documents secrets d’Estat, fotos i cartes: les armes ocultes de Corinna Larsen en la seva pugna amb Joan Carles

agencia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vuit caixes plenes de documents secrets, fotos i cartes d’amor. Aquest és el llegat d’una relació que va arribar al final, la que van mantenir el rei Joan Carles I i Corinna Larsen, i que aquesta última conserva al seu poder, segons ha revelat la docusèrie ‘Juan Carlos: La caída del Rey’, que s’estrenarà a SkyShowtime dilluns que ve.

La plataforma emetrà un episodi a la setmana, fins a completar els quatre d’aquesta entrega, en la qual Larsen explica aspectes desconeguts fins ara d’una relació que no va arribar a bon port, segons ha avançat ‘El món a RAC-1. «Una prova del fracàs és que jo soc avui aquí revelant informació que s’hagués mantingut secreta per sempre», diu Larsen.

A més del rei emèrit i de l’empresària alemanya, l’altre gran focus d’interès de la producció és l’excomissari José Manuel Villarejo,que apareix en la sèrie amb revelacions sobre les maniobres del CNI per silenciar Larsen. També es dona veu al primer marit de Corinna Larsen, l’empresari Philip Adkins, que manté una gran relació personal amb Joan Carles.

Adkins acompanyava Joan Carles I i Corinna Larsen en la cacera a Botswana del 2012, l’origen dels problemes per a l’ara rei emèrit, ja que a partir d’aquest episodi en què es va trencar el maluc, es va descobrir la presència de l’empresària alemanya en la vida íntima del monarca. 

Petició de mà

Larsen revela en la docusèrie que la Zarzuela va declarar llavors que calia treure de l’escenari mediàtic no només Corinna, sinó també el mateix Joan Carles, per això es va acabar publicant als mitjans la foto del rei lluint un ampli somriure davant un elefant mort, una instantània que va perjudicar la seva imatge de manera irreparable, per més que fos d’un safari anterior, segons l’alemanya. El principi del final.

Notícies relacionades

La situació va precipitar la ruptura sentimental de la parella, després de vuit anys. Però al cap de poc temps, Joan Carles es va desplaçar fins a Alemanya per demanar al pare de Larsen la mà de la seva filla. 

«Al principi jo era una mica reticent i cautelosa, però al cap d’un temps això va desaparèixer, perquè estava molt clar que teníem una relació seriosa. Jo també estava molt enamorada d’ell. Això nostre era una relació molt profunda i veritable», declaraLarsen en l’avanç de la docusèrie que s’estrena la setmana que ve.