Llista vip alternativa

Rosalía i altres cares conegudes que sonen com a convidats per a la Gala Met 2023

¿Quan és la Gala Met 2023? Data, horari, convidats, amfitrions, ‘dress code’ i molt més | Guia

Choupette, la gata ‘hereva’ de Lagerfeld viu en l’opulència i triomfa com a ‘influencer’

Rosalía i altres cares conegudes que sonen com a convidats per a la Gala Met 2023

EFE / EPA /JUSTIN LANE

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tot i que la llista oficial de convidats famosos a la Gala Met 2023 no es farà pública fins a 24 hores abans de la seva celebració, el primer dilluns de maig, alguns comptes especialitzats ja han publicat les seves pròpies llistes i apostes partint d’«alguns dels noms més grans en el negoci que hi assisteixen regularment, des de Kim Kardashian i Rihanna fins a Beyoncé i Lady Gaga».

La data i la temàtica és una de les poques dades que s’anuncien amb temps. La data sempre és la mateixa i el tema de l’exposició de l’Institut del Vestit del Museu Metropolità d’Art de Nova York aquest 2023 és la figura del dissenyador Karl Lagerfeld, el director creatiu de Chanel que va morir el febrer de 2019, als 85 anys.

La gala benèfica amb centenars de convidats famosos, no només de la moda, sinó també del món del cine i la música, marca l’inici de la mostra anual d’aquest organisme, finançat pels fons recaptats a la gala.

Alguns llocs especialitzats com el compte d’Instagram @metgalaofficial s’han atrevit a avançar els rostres famosos que acudiran als anomenats ‘Oscars de la moda’:

¿Tercera cop?

Entre tots els noms –Billie Eilish, Naomi Campbell, les germanes Hadid, Cara Delevingne, Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp, Selena Gomez, Ryan Reynolds i Miley Cyrus– torna a aparèixer Rosalía, que ja va acudir a la cita el 2021 i 2022.

Notícies relacionades

Per a la seva primera Gala Met, la diva catalana va escollir un disseny amb clar accent espanyol, inspirat en un mantó de Manila de color vermell, obra de Rick Owens. Per a la següent cita al Met, va escollir una autèntica obra d’art de Givenchy dissenyada per Matthew Williams.

Una altra espanyola que segur que assistirà a l’esdeveniment serà Penélope Cruz, que aquest any forma part de les personalitats honoràries d’aquesta edició, junt amb Dua Lipa, Michaela Coel, Roger Federer i, com sempre, Anna Wintour, l’editora de la revista ‘Vogue’. Aquesta serà la primera vegada que un famós espanyol forma part d’aquest grup.