Disseny de Rick Owens

Rosalía presumeix de mantó de Manila vermell a la gala Met de Nova York

La diva catalana ha posat accent espanyol a la gran cita social de la Gran Poma dedicada a la moda dels EUA

  • Alfombra vermella de la gala Met 2021: Els ‘Oscars’ de la moda consagren la Generació Z

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Rosalía ha interpretat el ‘dress code’ de la gala Met a la seva manera i ha lluit en el seu debut als ‘Oscars’ de la moda un ‘look’ amb accent espanyol. Ha escollit un disseny en forma de mantó de Manila vermell del californià –en això sí que ha complert les normes de l’esdeveniment– Rick Owens. Un estilisme format per un ‘short’ de cintura alta del qual penjaven serrells fins als turmells, i per un cos de pronunciat escot en ‘V’, que deixava les espatlles al descobert. La seva melena i un maquillatge molt natural completaven la seva encertada elecció.

«Està inspirat en el mantó de Manila, que és molt popular a Espanya. ¡Mira aquests serrells!», va dir la premiada artista a l’actriu Keke Palmer, presentadora de l’esdeveniment, sobre la seva trencadora imatge. I la cantant, que just un dia abans es va emportar junt amb la seva amiga Billie Eilish el premi MTV al millor vídeo llatí per ‘Lo vas a olvidar’, va contestar: «Celebro que hi hagi fabulosos dissenyadors preciosos i increïbles al país». De tots ells Owens és el seu favorit, per això no es va cansar de presumir del seu sensacional estilisme rematat per serrells, una capa exuberant de més de dos metres i unes enormes botes de plataforma per sobre del genoll en el mateix to. 

Amb Kendall i Gigi

Notícies relacionades

La diva catalana, que ha assistit recentment a la Setmana de la Moda de Nova York, va alternar després a la festa benèfica amb les Kendall Jenner i Gigi Hadid.

A les xarxes socials va mostrar en detall el ‘look’ de la nit i va incloure una foto de Lola Flores amb un vestit blanc i mantó de Manila a la platja.