Rica al néixer

La fortuna milionària que heretarà la neta d’Ana Obregón

  • El que revela el llibre d’Ana Obregón i el seu fill Aless Lequio

  • Ana Obregón presenta la seva neta: totes les reaccions al naixement d’Ana Sandra Lequio

La fortuna milionària que heretarà la neta d’Ana Obregón

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Ana Obregón s’ha convertit en una de les dones del moment al nostre país per un fet que ha creat una gran polèmica i controvèrsia: el naixement de la seva neta Ana Sandra Lequio mitjançant gestació subrogada a Miami. Això va ser possible gràcies al fet que el seu fill, que va morir fa tres anys a causa d’un càncer, Aless Lequio, va congelar la seva esperma abans d’iniciar el procés de quimioteràpia. Un fet que explica amb més detenimentEl chico de las musarañas’, un llibre pòstum i un homenatge escrit per Lequio i la seva mare, que està a la venda des d’aquest dimecres, 19 d’abril.

Amb la seva arribada, la nena s’ha convertit en l’alegria d’Obregón, però també en l’hereva de la seva gran fortuna, que, segons s’estima en una exclusiva de la revista ‘Lecturas’, és milionària.

Una gran riquesa amassada

Ni més ni menys que 30 milions d’euros rebria la petita Ana Sandra, com a resultat de la privilegiada situació econòmica de la seva família, i cal sumar-hi els més de 40 anys de carrera professional televisiva de la biòloga i empresària. En total, en aquestes quatre dècades ha participat en 30 pel·lícules, tant a Espanya com a França, Itàlia o els Estats Units.

A més, ha aconseguit múltiples èxits en la televisió, entre els quals destaca ‘Ana y los siete’, una sèrie creada i protagonitzada per ella mateixa, o la seva participació com a presentadora en el concurs de TVE ‘¿Qué apostamos?’, que va tenir una gran rebuda.

Notícies relacionades

Així mateix, a part de la fortuna heretada, la nena, quan s’instal·li a Espanya junt amb la seva àvia, residirà a la mansió d’Obregón situada a l’exclusiu barri de La Moraleja (Madrid).

De fet, l’actriu resideix en aquesta vivenda, un xalet de dues plantes amb 338 metres quadrats de vivenda i una parcel·la de 700 metres quadrats amb jardí i piscina, des del 1983. Precisament, aquesta casa va ser construïda per a ella pel seu pare, Antonio García, un empresari d’èxit. Ara només queda esperar l’arribada de totes dues a Espanya, que es podria produir aviat, ja que s’espera que Obregón acudeixi a la presentació del llibre que acaba de publicar.

Temes:

Ana Obregón