Mudança

Shakira s’emporta fins i tot un arbre de la casa de Barcelona a Miami: aquest n’és el motiu

  • La cantant colombiana va decidir emportar-se totes les seves pertinences cap a Miami

Shakira s’emporta fins i tot un arbre de la casa de Barcelona a Miami: aquest n’és el motiu
1
Es llegeix en minuts

Shakira portava mesos amb les maletes preparades per girar full de Gerard Piqué i de Barcelona una vegada per totes. Però la fràgil salut del seu pare havia posposat diverses vegades el seu tan anhelat desig de posar distància. De fet, se n’hauria d’haver anat aquest dissabte a Miami, però una vegada més no va poder ser. No obstant, aquest mes d’abril tot va canviar. L’advocada de la cantant, Pilar Mañé, li va comunicar al seu col·lega Ramón Tamborero, lletrat de l’exfutbolista, que se n’anava definitivament d’Espanya.

I ho ha fet en gran. La cantant colombiana va decidir emportar-se totes les seves pertinences cap a Miami, entre elles, un arbre que per a ella té un significat molt especial.

Shakira va manar desenterrar un arbre de la seva excasa a Bacelona per portar-lo al continent americà.

Notícies relacionades

Per a ella no és un arbre qualsevol i tampoc busca complicar-li la vida al seu ex, en tot cas, ja bastant ho va fer amb els seus últims senzills. El cert és que aquest arbre té un significat molt important per a la de Barranquilla, el va plantar ella mateixa al Líban, al bosc dels Zeros de Déu, terra de la seva àvia paterna. Va ser fa cinc anys i és un dels seus tresors més preuats i és per això que va decidir emportar-se’l.

Allà, l’artista va rebre les claus d’aquesta localitat abans de plantar dos cedres de mans de l’alcalde, Bahaa Harb, que va anunciar que una petita plaça d’aquesta reserva ha sigut denominada, en el seu honor, Shakira Mubarak, el seu cognom patern.