Actualitat rosa

Ana Obregón, a ‘¡Hola!’: «Aquesta nena no és la meva filla, sinó la meva neta»

  • L’actriu concedeix una àmplia entrevista en exclusiva en la qual presenta la seva neta, Ana Sandra Lecquio Obregón

3
Es llegeix en minuts

Ana Obregón va ser la protagonista de la premsa rosa la setmana passada per la seva nova maternitat a través de la de la gestació subrogada i, sens dubte, aquesta ho tornarà a ser pels detalls del procés, que desgrana en exclusiva a ‘¡Hola!’ després de donar una bomba: la petita Ana Sandra Lecquio Obregón és filla d’Aless Lecquio, el seu fill, que va morir fa tres anys, de manera que la biòloga és alhora àvia i mare. «Aquesta nena no és la meva filla, sinó la meva neta», afirma Obregón, que afegeix que «és filla de l’Aless i quan creixi li explicaré que el seu pare va ser un heroi, perquè sàpiga qui és i l’orgullosa que ha d’estar d’ell».

Tal com assenyala la publicació, legalment és la seva filla adoptiva i va néixer per gestació subrogada el 20 de març.

Aquestes declaracions han arribat una setmana després que ‘¡Hola’! publiqués una imatge de la presentadora sortint d’un hospital en cadira de rodes amb un nadó als braços, fruit d’una gestació subrogada.

«Aquesta va ser l’última voluntat de l’Aless, la de portar un fill seu al món», revela l’actriu al setmanari, que detalla que el semen que es va utilitzar per portar a terme el procés és del seu fill, Aless Lecquio, que va morir el maig del 2020 després d’una llarga batalla contra el càncer.

La presentadora explica que quan al seu fill li van diagnosticar el càncer els metges li van aconsellar que «guardés mostres de la seva esperma, per si els medicaments l’afectaven en el futur, per assegurar que pogués tenir fills», i assegura que aquestes mostres han sigut les que han utilitzat per portar a terme el procés.

Quant a la polèmica que ha generat la notícia, ho té clar: «Aquest debat és absurd, perquè aquesta tècnica de reproducció assistida fa moltíssims anys que es fa i és legal a molts països del món», remarca.

A més, Obregón puntualitza que l’embaràs no es va produir en el primer intent; «han sigut diverses vegades i cada vegada que no sortia m’enduia un disgust horrible i calia començar de nou».

Quant a qüestions legals, defensa que és la seva filla, que hi ha un testament hològraf i que així consta en el passaport, per la qual cosa podrà portar la nena a Espanya després de registrar-la al consolat.

Per acabar, l’actriu, que és a Miami, creu que no tornarà a Madrid fins d’aquí un mes. Precisament, a la seva tornada té prevista la presentació d’‘El chico de las musarañas’, el llibre que va començar a escriure el seu fill i ha acabat ella.

D’altra banda, Alessandro Lecquio protagonitza la portada de la revista ‘Semana’ d’aquest dimecres: ‘Alejandro Lecquio trenca amb Ana Obregón’: «M’estic assabentant de coses de les quals no estava al corrent», resa el titular del setmanari, que també dedica unes pàgines a Ana Obregón: «Ana Obregón parla per primera vegada de la seva filla (i neta): ‘Quan l’abraço sento que abraço el meu fill Aless’».

Notícies relacionades

Finalment, ‘Lecturas’ ha publicat una nova informació sobre la gestació subrogada a la qual ha acudit Obregón. Segons assenyala la revista, la mare gestant respon a les inicials Y .E. V. P. i la notícia revela detalls sobre la seva vida.

Aquest mitjà apunta que la noia és d’origen cubà i viu a Florida. De fet, viu a pocs minuts de l’hospital Joe Di Maggio Children Hospital, on va néixer la nena. En les seves pàgines interiors, la publicació assegura que no és la primera vegada que Y. E. V. P. es veu «obligada» a ser mare gestant per la seva situació econòmica.