Als 68 anys

Celia, germana d’Ana Obregón, revela com està després de la seva sorprenent maternitat: «És feliç»

  • BOMBA | Ana Obregón, mare d’una nena als 68 anys per gestació subrogada

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Ana Obregón s’ha convertit en la gran protagonista de la crònica rosa al protagonitzar la que probablement sigui una de les notícies més impactants de l’any. I és que la presentadora, de 68 anys, s’ha convertit en mare d’una nena per gestació subrogada a Miami, començant així una etapa d’il·lusió i felicitat en la seva vida després de tres anys marcats pel dolor i la desolació després de la mort del seu fill Aless Lequio el 13 de maig del 2020.

Una maternitat que l’actriu ha portat amb la més absoluta discreció –com revela aquest dimecres ¡Hola! a la seva portada– i de la qual només estaven informats les seves germanes Celia i Amalia García Obregón i el seu ex Alessandro Lequio, un dels seus grans pilars des de la mort del seu fill en comú.

Va ser el juny del 2022, quan Aless hauria complert 30 anys, quan es va produir l’embaràs mitjançant una gestant anònima que ha portat el món la filla d’Ana, una nena anomenada com ella que va néixer el 20 de març passat a Miami.

Una notícia tan bonica com sorprenent sobre la qual la protagonista d’‘Ana y los 7’ no s’ha pronunciat encara, ja que continua a la ciutat nord-americana amb la seva petita, a l’espera de solucionar els tràmits burocràtics per inscriure la seva filla i poder viatjar amb ella a Espanya.

Notícies relacionades

Qui sí que ha reaccionat a la maternitat d’Ana ha sigut la seva germana Celia que, amb l’amabilitat que la caracteritza, no ha dubtat a baixar la finestreta del seu cotxe per atendre les càmeres d’Europa Press a la seva sortida de casa aquest dimecres: «L’Ana està molt bé, molt feliç» ha confessat amb un somriure abans d’admetre que tota la família està «una mica en xoc» per la decisió de la biòloga de convertir-se en mare als 68 anys.

Molt discreta, Celia ha reconegut que «no sap» quan la seva germana va prendre la decisió de repetir l’experiència de la maternitat però ha insistit que «l’important és que l’Ana és feliç».