Anunci a TikTok

Campanes de boda: Rosalía, emocionada amb el seu anell de compromís amb Rauw Alejandro

  • Rosalía i Rauw Alejandro: de les seves cites d’amagat a l’anell de compromís

  • Rosalía i Rauw Alejandro destil·len amor i complicitat en la presentació d’‘RЯ’

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La relació de Rosalía i Raw Alejandro va vent en popa. Tant, que l’artista del Baix Llobregat acaba de pujar un vídeo en el seu compte de TikTok en el qual, visiblement emocionada, llueix el que sembla un anell de compromís, anticipant més que possibles plans de casament.

Notícies relacionades

https://vm.tiktok.com/ZMYC2G-7Dg/Rosalía i Rauw Alejandro van mostrant la seva complicitat de manera cada vegada més evident, pujant vídeos a les xarxes socials compartint moments íntims i desfilades per alfombres vermelles de premis musicals. Fins i tot ja no es tallen a l’hora de fer-se un petonàs en l’avanç a TikTok de la cançó ‘Beso’, el primer ‘single’ del seu EP ‘RЯ’, que es publica precisament aquest 24 de març. De fet, l’emocionant anunci és la part final del videoclip d’aquest tema. 

Ja fa dos anys que oficialment són parella, malgrat que es coneixen des de fa més temps, i la seva relació és tan completa que inclou una fructífera relació artística que inclou tres recents col·laboracions amb cançons que acaben de fer públiques. 

Temes:

Rosalía