Ara pugnen pel dia de Reis

‘Mamarazzis’: Shakira i Piqué, ja hi ha sentència

Els fills de l’exparella viuran a Miami, però els períodes vacacionals seran per a Piqué, que viurà amb ells 10 dies cada mes

  • ‘Mamarazzis’: bones notícies per a Shakira

‘Mamarazzis’: Shakira i Piqué, ja hi ha sentència

FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

No hi ha marxa enrere. L’entorn de Shakira i Piqué ens confirma a les Mamarazzis que, ahir a la nit, el Jutjat de Primera Instància i Família número 18 de Barcelona va dictar la sentència per la custòdia dels fills de la ja exparella. Aquesta sentència aprova el conveni que el 8 de novembre van firmar tots dos després d’aquella maratoniana jornada en què van estar reunits més de 13 hores a la que va ser casa seva, a Esplugues de Llobregat. Van ser mesos de negociació que van culminar en una llarga negociació en què Shakira va aconseguir quePiqué acceptés que els nens canviessin el seu lloc de residència i marxessin amb ella a Miami, però la cantant va haver de consentir que els períodes vacacionals fossin per a Piqué i que els nens visquessin amb ell 10 dies cada mes. Això és el que,

grosso modo, va ratificar l’1 de desembre el jutjat i del que ja hi ha sentència. El que s’ha pactat, ja està pactat. Cap de les parts pot presentar recurs d’apel·lació.

Full de ruta

¿Quin és el full de ruta a partir d’ara? Ramón Tamborero, advocat de Gerard Piqué, i Pilar Mañé, advocada de Shakira, hauran d’esperar 20 dies perquè el fiscal no faci res, és a dir, no recorri en apel·lació, ja que ell mateix és qui va firmar el conveni aprovat. Transcorreguts aquests 20 dies, segons hem pogut confirmar, els equips legals demanaran l’homologació del conveni als tribunals de Miami per garantir el compliment de la sentència mentre els nens visquin als Estats Units. No pot quedar cap serrell pendent, ni aquí ni a Miami.

Malgrat que tot semblava lligat i ben lligat, un escull ha fet que tot saltés pels aires. Les Mamarazzis avançàvem ahir en exclusiva que Shakira vol que els seus fills comencin l’escola igual que tots els nens de Miami, és a dir, el 5 de gener. Als Estats Units no celebren la nit de Reis, ni la cavalcada, ni s’aixequen emocionats el dia 6 per obrir els regals. Allà el calendari escolar marca que el dia 5 de gener ja han d’estar a les aules.

Gir de guió

Gerard no esperava aquest gir de guió. Quan va acceptar que els nens es podien mudar a Miami després de la festes de Nadal, es pensava que això incloïa que passaria la nit de Reis amb els seus fills. Una última nit de Reis abans de tot el tsunami de canvis que viuran. I en això tornen a no posar-se d’acord.

Notícies relacionades

Pilar Mañé i Ramon Tamborero estan negociant a contrarellotge. Amb un inconvenient afegit, i és que Shakira va volar dimecres a Dubai amb els seus fills per passar allà la festes de Nadal.

Encara no té data establerta per tornar, però com a màxim el 30 de desembre haurà de ser a a Barcelona perquè Milan i Sasha passin els últims dies de l’any amb el seu pare. Malgrat tot, la cantant podria tornar una mica abansm ja que la seva mare, Nidia del Carmen Ripoll, celebra el seu aniversari d’aquí pocs dies. És difícil entendre per què Shakira ha decidit posar terra pel mig en aquestes dates tenint en compte que l’estat de salut del seu pare, William Mebarak, continua sent molt delicat. Però nosaltres no estem per entendre, així que continuarem informant.