Reunió a Hollywood

Courteney Cox descobreix la seva estrella del passeig de la Fama envoltada dels seus ‘Friends’

Jennifer Aniston i Lisa Kudrow, companyes en la famosa sèrie i millors amigues en la vida real, van oferir emotius discursos en honor a l’actriu, el primer paper important del qual va ser en el famós videoclip de Springsteen ‘Dancing in the dark’, el 1984

  • Courteney Cox: «Els retocs estètics em van desfigurar el rostre»

Courteney Cox descobreix la seva estrella del passeig de la Fama envoltada dels seus ‘Friends’

REUTERS / MARIO ANZUONI

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Courteney Cox, la Monica de ‘Friends’, ha descobert aquest dilluns la seva estrella al passeig de la Fama de Hollywood acompanyada de les seves companyes de la famosa sèrie, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow, que són també les seves millors amigues en la vida real.

Juntament amb les actrius, la filla de Cox, Coco Arquette, de 18 anys, també era allà per celebrar els èxits de la seva mare. La mare i la filla van posar juntes per a les fotos, amb Cox, de 58 anys, vestint un conjunt completament negre, igual com les seves amigues, mentre que Arquette va optar per un minivestit blanc estil ‘babydoll’ combinat amb un abric negre folgat i de gran mida.

«Gràcies a Courteney vam aconseguir crear un dels elencs més pròxims, tendres i més estimats en la història de la televisió», ha assegurat Kudrow sobre la seva companya, durant una atropellada cerimònia en la qual hi va haver alguns problemes tècnics d’àudio.

Cox, que va confessar que odiava parlar en públic, va prendre la paraula per donar les gràcies a tots els seus amics presents i a les persones que havien impulsat la seva carrera.

El seu primer paper

Va detallar que el seu veritable inici en l’àmbit de l’actuació no va ser al famós videoclip de Bruce Springsteen ‘Dancing in the dark’, de 1984, com tothom pensava, sinó que va ser als 12 anys quan va obtenir un paper a l’obra ‘The King and I’, de la seva escola secundària.

L’èxit en la carrera de Cox va arribar amb la sèrie ‘Family ties’ (1987), i aleshores ja havia sigut part de programes de televisió com ‘Misfits on science’ (1985) i ‘The love boat’ (1986).

Anava per a Rachel

El 1994 es va presentar al càsting per al paper de Rachel Green de ‘Friends’, però finalment va acabar donant vida a la perfeccionista xef Monica Geller, personatge que li donaria el millor èxit de la seva carrera.

«Jo estava molt nerviosa per conèixer-la, n’era molt fan, vaig entrar en pànic i no sabia què fer. Courteney era l’única famosa de tot l’elenc, i va ser ella qui va deixar clar que el repartiment representaria un grup real d’amics», ha explicat durant l’acte Aniston.

En l’esdeveniment també hi van ser presents la seva parella, el músic Johnny McDaid; la seva filla, Coco Arquette, i l’actriu Laura Dern.

«Germanes»

Aquesta última ha ressaltat en el seu discurs que la seva «germana» era «la personificació real de com es veu una veritable estrella brillant».

Notícies relacionades

Entre els últims treballs actorals de Cox es troben la sèrie de televisió ‘Shining vale’, i les pel·lícules ‘Scream VI’ i ‘Last chance u’, projectes en els quals, a més, va treballar com a productora.

La seva carrera també l’emmarquen treballs de direcció de sèries com ara ‘Cougar town’ (2014), i films ‘Just before I go’ (2014) i ‘TalhotBlond’ (2012).