Entrevista

Courteney Cox: «Els retocs estètics em van desfigurar el rostre»

  • L’estrella de ‘Friends’ ha confessat que es penedeix d’haver-se sotmès a tantes intervencions de medicina estètica que, pràcticament, la van convertir en algú que no era

DIRT - Courteney Cox (pictured) stars as Lucy Spiller, the editor-in-chief of two of the countryÕs most widely read tabloid magazines, which control the fates of the celebrities lining their pages. Dirt revolves around the dynamic Spiller; a schizophrenic paparazzo uncovering the dirt people love to read; and a struggling actor trying to make a name for himself.Ê(TOUCHSTONE TV/KAREN NEAL)

DIRT - Courteney Cox (pictured) stars as Lucy Spiller, the editor-in-chief of two of the countryÕs most widely read tabloid magazines, which control the fates of the celebrities lining their pages. Dirt revolves around the dynamic Spiller; a schizophrenic paparazzo uncovering the dirt people love to read; and a struggling actor trying to make a name for himself.Ê(TOUCHSTONE TV/KAREN NEAL) / KAREN NEAL (© 2006 TOUCHSTONE TV)

1
Es llegeix en minuts

En plena promoció de la seva nova sèrie de terror, ‘Shining Vale’, que s’estrena el 6 de març, Courteney Cox ha aprofitat per reflexionar sobre el pas del temps i les operacions estètiques a què s’ha sotmès.

«Em sento com si fos jove. Tinc molts amics que estan en els 30, i no hi penso, en això. Per mi, tenim la mateixa edat fins que em paro a pensar-ho», ha afirmat l’actriu, de 57 anys, en una entrevista per a ‘The Sunday Times Style’.

L’estrella de ‘Friends’ ha reconegut que ara se sent còmoda «semblant més gran», però que anteriorment va tenir moltes dificultats per acceptar el pas del temps.

«Hi va haver un moment en què vaig pensar: ‘Oh, estic canviant. Em veig gran’. I vaig mirar de perseguir aquesta [joventut] durant anys», ha assegurat Cox, que es negava a assumir els efectes del pas dels anys. «I no em vaig adonar que en realitat em veia realment estranya amb les injeccions que em van canviar la cara».

Amb aquesta confessió, la intèrpret ha deixat clar que es penedeix d’haver-se sotmès a tants retocs estètics: «Em van desfigurar el rostre i em van convertir en algú que no era».

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, l’actriu ha recordat que en una ocasió va quedar impactada davant l’onada de comentaris sobre el seu rostre que es van produir una vegada que va aparèixer en públic després d’haver passat pel quiròfan. Va ser en aquell moment quan es va adonar que havia de parar, i va decidir dissoldre’s tots els farcits que s’havia posat, per assemblar-se més a la Courteney que es va fer famosa al principi de tot i que tots adoraven.

La protagonista de la saga de pel·lícules de terror ‘Scream’ s’ha referit també sobre com se sent a l’estar a prop dels 60. «Déu meu, és molt difícil sentir això o dir-ho. No m’ho puc creure. No hi ha res dolent a fer 60 anys, però simplement no m’ho puc creure. El temps passa tan ràpid...», ha destacat. «No hi ha dubte que estic més assentada, he après molt al llarg de la meva vida: de què disfrutar, què intentar fer més, què deixar anar...», conclou.

Temes:

Famosos