Denúncia d’un ‘tiktoker’

Gerard Piqué i Clara Chía, ¿expulsats d’un restaurant de Barcelona? Això diu un TikTok amb milers de visualitzacions

Gerard Piqué i Clara Chía, ¿expulsats d’un restaurant de Barcelona? Això diu un TikTok amb milers de visualitzacions
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres surt la nova cançó de Shakira ‘TQG’ (‘Te quedó grande’), una col·laboració amb Karol G que feia molt temps que esperàvem i que quan falten quatre dies per al seu llançament, s’ha filtrat part del contingut: «‘Tú saliendo a buscar comida fuera y yo pensando que era la monotonía’», és una de les frases que canta la colombiana i que, malgrat no haver sigut composta per ella, li va com anell al dit, com va confessar a la seva compatriota quan li va proposar fer alguna cosa juntes.

Un tema que parla de despit i amb el qual Shakira continua l’implacable atac contra el seu ex que va començar amb ‘Te felicito’, va continuar amb ‘Monotonía’, va superar totes les expectatives amb ‘Session #53’ i ara tindrà una nova entrega en forma de cançó amb ‘Te quedó grande’.

I, no ens n’oblidem, encara no sabem quan veurà la llum la seva nova cançó amb Manuel Turizo, ‘Copa vacía’, en la qual també promet enviar algun missatget a l’exfutbolista.

Tots aquests encàrrecs a la seva exparella i la seva nova nòvia, Clara Chía, els situa en el punt de mira i fa que els creixin els ‘lovers’ i els ‘haters’, depenent de si són fans de l’exfutbolista –i consideren que el fet que hagi deixat d’estimar la cantant i s’hagi enamorat d’una altra no el converteix en el dolent de la pel·lícula– o de si es posicionen del costat de la colombiana.

I aquest sembla ser el cas de l’amo d’un restaurant japonès de Barcelona, segons denuncia el compte de TikTok sab4zo, tot i que sense donar el nom del restaurant en qüestió. Segons aquest ‘tiktoker’ sud-americà (utilitza el verb ‘córrer’ en comptes de ‘fer fora’ o ‘expulsar’), el propietari del local és fan de Shakira i no va permetre que la parella entrés al seu local per això.

sab4zo♬ Oh No – Kreepa

Notícies relacionades

Els comentaris a la publicació no s’han fet esperar. I gairebé tots, de shakiristes: «L’amo és més fidel a Shakira del que va ser Piqué», diu una. Altres asseguren amb sorna que els haurien deixat entrar i els haurien posat durant tota la vetllada cançons de Shakira. Molts pregunten quin restaurant és... per posar-hi cinc estrelles i felicitar l’amo.

En tot cas, i en tot just quatre dies, el vídeo ha rebut més de 6 milions de visites, a més de milers i milers de comentaris i m’agrada.