Servei frustrat

Així va ser l’estranya visita de Bill Gates al restaurant de Jordi Cruz

El cuiner ha compartit en el programa ‘Planeta Calleja’ una divertida anècdota que va viure el tres estrelles ABAC

Així va ser l’estranya visita de Bill Gates al restaurant de Jordi Cruz

Archivo

1
Es llegeix en minuts

Bill Gates ha sigut un dels convidats d’honor del cuiner manresà i membre del jurat de Masterchef Jordi Cruz a l’ABAC. No obstant, la visita no va ser com el cuiner oriünd de la comarca del Bages s’esperava. Ha sigut ell mateix qui ha compartit aquesta divertida anècdota en el seu programa de Planeta Calleja, on va tenir l’oportunitat de xerrar amb Jesús Calleja sobre aquest i molts altres temes.

Notícies relacionades

En una d’aquestes converses, Jordi Cruz va assegurar que Bill Gates va anar al seu restaurant, que en aquests moments té tres estrelles Michelin. No obstant, no tot va sortir com s’havia esperat: «Li teníem preparats uns plats exquisits». No obstant, el cofundador de Microsoft va arribar al local i va fer una cosa molt estranya que no va agradar al cuiner: «Va demanar una Coca-Cola Light i va marxar sense menjar res».

El gest va molestar el xef i els seus treballadors, sobretot perquè van decidir tancar el restaurant perquè Bill Gates es trobés en un entorn molt més còmode: «¿Tu creus que has de tancar un lloc bonic per venir i prendre’t un refresc de cola?». La seva reflexió és clara: «Hi ha gent que té diners, que està una mica farta de tot i no ho valora».