Protagonista a la Superbowl

Així és Rihanna en la intimitat: el seu fill i la relació amb ASAP Rocky

  • Rihanna, deessa tot al vermell de la Superbowl: els detalls del ‘look’ de la seva tornada triomfal

  • Rihanna revela el seu segon embaràs en la seva tornada musical a la Superbowl

Així és Rihanna en la intimitat: el seu fill i la relació amb ASAP Rocky

INSTAGRAM

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La tornada de Rihanna als escenaris ha estat a l’altura de les expectatives. Els grans èxits i l’anunci d’un segon embaràs per part de l’artista de Barbados han servit per compensar l’absència de nous treballs en la tornada musical de la cantant, que ha deixat una actuació per al record durant la Superbowl.

El 2018, dos anys després del llançament del seu últim àlbum ‘Anti’, la diva va interrompre la seva carrera artística per centrar-se en el seu acompliment com a empresària, gràcies a la seva marca de cosmètics Fenty. Des d’aleshores, malgrat haver-se mantingut allunyada dels focus, ‘RiRi’ ha consolidat una relació amb el raper A$AP Rocky, pare del seu únic fill fins a la data.

Embarassos consecutius

La gran novetat que va deixar l’actuació de Rihanna durant la mitja part de la final entre els Kansas Chiefs i els Philadelphia Eagles no va tenir res a veure amb la música, sinó amb la seva vida familiar. Menys de dos anys després del naixement del seu primer fill, l’artista barbadiana va reaparèixer a l’State Farm Stadium de Glendale, Arizona,per revelar que torna a estar embarassada, tal com es va poder apreciar a simple vista.

Es tracta del segon fill entre la cantant i la seva parella actual, el raper A$AP Rocky, que també va acudir a la Superbowl per presenciar en directe l’espectacle protagonitzat per la seva nòvia. Com es pot esperar, les coreografies de la intèrpret de clàssics com ‘Umbrella’ o ‘Diamonds’ van ser limitades, la qual cosa no va impedir un repàs exquisit dels seus èxits més grans acompanyat d’una escenografia amb plataformes que no va deixar ningú indiferent.

Rumors sobre infidelitats

La bonica relació que tenen dues de les figures més icòniques de l’escena musical internacional tampoc ha estat exempta de rumors sobre possibles infidelitats. L’any passat, les informacions que vinculaven A$AP Rocky amb la dissenyadora Amina Muaddi, qui també col·labora amb Rihanna a Fenty, van esquitxar la parella durant la Fashion Week de París.

Tanmateix, tant Muaddi com altres fonts directes van desmentir públicament qualsevol tipus d’infidelitat per les dues parts. Així doncs, l’episodi viral es va saldar ràpidament i poques setmanes després de ser tendència mundial va néixer el primer fill de la parella. Així mateix, el raper crescut a Harlem ha reconegut en diverses entrevistes que Rihanna «és l’amor de la seva vida».

Agressions de Chris Brown

Més enllà de la seva maternitat i relació amb A$AP, la vida privada de ‘RiRi’ s’ha vist marcada per les agressions físiques sofertes per part de Chris Brown, cantant novaiorquès de 33 anys amb qui va mantenir una altra relació des del 2007 fins al 2009. La diva del ‘pop’ va mostrar blaus i evidents signes de violència a la cara després d’una discussió amb Brown, que va ser condemnat a cinc anys de llibertat condicional amb ordre d’allunyament de 50 metres; distància que més tard es reduiria per mutu acord ,pels lliuraments de premis en els quals tots dos van coincidir.

Notícies relacionades

El 2009, Rihanna va parlar per primera vegada de l’escàndol en una entrevista per al programa ‘Good Morning America’. L’artista, que també va revelar haver patit maltractament per part del seu pare, va declarar que les agressions van ser un episodi «humiliant i traumatitzant».

Precisament, una publicació de Brown a les xarxes socials durant el xou de la seva exparella a la Superbowl ha indignat molts usuaris per la hipocresia del cantant de R&B: «Go girl» («Som-hi, petita»), ha escrit en una de les seves històries d’Instagram.