Amb picada d’ullet premamà

Rihanna, deessa tot al vermell de la Superbowl: els detalls del ‘look’ de la seva tornada triomfal

La diva de Barbados, que es va retocar amb la seva marca de maquillatge durant l’actuació, va triar una granota esportiva firmada per Jonathan Anderson, director creatiu de Loewe, i un espectacular bodi de vinil a joc

Rihanna, deessa tot al vermell de la Superbowl: els detalls del ‘look’ de la seva tornada triomfal

USA TODAY SPORTS / MARK J. REBILAS

  • Rihanna revela el seu segon embaràs en la seva tornada musical a la Superbowl

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Set anys hem hagut d’esperar per tornar a veure Rihanna sobre els escenaris. La seva tornada més anhelada, a l’esdeveniment musical de l’any als EUA, al descans de la Superbowl, no ha defraudat ningú. I no només perquè la diva de Barbados va resumir en 13 minuts els 12 millors èxits de la seva carrera al llarg de 17 anys, sinó perquè a més va coronar el xou amb l’anunci que torna a estar embarassada.

Pujada en una plataforma suspesa a l’aire i amb la càmera enfocant la seva cara, així va començar l’actuació. Sonava ‘Bitch better have my money’, bé, però quan es va obrir el pla, Rihanna va començar a tocar-se la panxa ja bastant voluminosa. No hi havia dubtes.

Per a aquest momentàs galàctic, amb una audiència de 112 milions d’espectadors, segons xifres del 2022, Rihanna va elegir un ‘total look’ tot al vermell, esponjós i amb ‘efecte edredó’, tan tendència, amb llavis i manicura a joc de la seva pròpia firma, Fenty Beauty. Els cabells se’ls va recollir amb una original cua ‘king sinze’ amb dos flocs solts. I a l’orella dreta brillaven un bon grapat de pírcings.

Per a l’ocasió va triar una granota esportiva vermella firmada per Jonathan Anderson, director creatiu de Loewe, amb pantalons càrrec a joc. Quan es va descordar la granota, l’estrella va deixar a la vista la seva panxa forrada amb un original bodi de vinil. El conjunt de la nova ‘Dona de vermell’ el va rematar amb una jaqueta d’Alaïa i unes sabatilles vermelles MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low. Rihanna va brillar amb joies de Messika, amb arracades i un rellotge vermell amb l’esfera de diamants [com els de la cançó ‘Diamonds’, triada per tancar l’espectacle].

CAROLINE BREHMAN/EFE

Canvi de vestuari

L’artista va fer lleus canvis al seu ‘outfit’. Es va posar uns guants i es va penjar una capa llarga per a la part final del xou i, com la resta de la seva roba anterior, també va ser de color vermell.

Tot i que hores abans es va especular molt sobre si Shakira podria ser la ‘convidada sorpresa’ de ‘Riri’, al final no la va acompanyar ningú més sobre l’escenari, tot i que sí un bon nombre de ballarins de l’escola The Royal Family Dance Crew, que es van moure al ritme marcat per la cantant i amb coreografia de Parris Goebel.

Retoc amb el seu maquillatge

Rihanna, que des del 2016 està immersa en la seva faceta d’empresària d’un multimilionari negoci de moda i bellesa, amb les firmes Savage x Fenty i Fenty Beauty, va aprofitar la seva actuació per presumir d’aquesta última marca, i es va retocar el maquillatge. Ho va fer amb les pols Invisimatte, aplicades al nas amb copets suaus.

Dijous passat, en roda de premsa, Rihanna va assegurar que «la llista de cançons va ser el principal desafiament més gran [...]. Decidir com maximitzar 13 minuts, però també celebrar. Això és el que serà aquest espectacle. Serà una celebració del meu catàleg de la millor manera que podríem haver-ho fet». També va explicar a qui aniria dedicat el seu xou: «Representant els immigrants. Representant les dones negres a tot arreu. Aquesta és la clau perquè la gent vegi les possibilitats. És molt lluny de casa, ¿veritat? Estic en un bonic viatge. Mai podria haver imaginat que hauria arribat aquí, així que és una celebració d’això. Estic molt emocionada de portar Barbados a l’escenari de la Superbowl», va dir.

Cares famoses

Notícies relacionades

Entre els famosos que no es van voler perdre la seva actuació, ni el partit (en el qual els Chiefs es van imposar 38-35 als Philadelphia Eagles en un partit frenètic i ple de canvis al marcador), la model Cara Delevign, que va lluir una samarreta en pla de broma: «El concert de Rihanna està interromput per un partit de futbol».

També van ser a les grades Bradley Cooper, Paul McCartney, LeBron James, Jason Derulo, Billie Eilish i Adele. D’altres, en canvi, com l’actriu Blake Lively i el seu marit, Ryan Reynolds, no se’n van perdre cap detall des del menjador de casa i amb un bon sopar.