A ‘El hormiguero’

Tamara Falcó desmenteix els rumors del seu suposat embaràs

La marquesa de Griñón també ha assegurat a l’espai de Pablo Motos que no vendrà el seu palau El Rincón, on celebrarà el seu casament amb Íñigo Onieva

  • Tamara Falcó revela nous detalls del seu casament que no havia explicat

  • Tamara Falcó li dona una segona oportunitat a Íñigo Onieva: cronologia de la seva reconciliació

Tamara Falcó desmenteix els rumors del seu suposat embaràs

JOSÉ OLIVA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tamara Falcó ha desmentit els rumors del seu suposat embaràs en el programa ‘El hormiguero’. El presentador Pablo Motos li va preguntar directament si era veritat que estava embarassada, i ella va respondre rotundament: «No, és mentida. Estic segura al 100% que no ho estic».

La nit va començar amb l’entrevista a l’actriu Georgina Amorós, coneguda per sèries com ‘Velvet’, ‘Vis a Vis’ i ‘Élite’. La convidada va assistir al programa per parlar de la seva pròxima sèrie ‘Todas las veces que nos enamoramos’, que s’estrena el 14 de febrer a Netflix. Després d’entrevistar Amorós, Motos va donar pas als col·laboradors Tamara Falcó, Cristina Pardo, Nuria Roca i Juan del Val, com cada dijous. Va ser el moment en què es va adreçar a la marquesa de Griñón per preguntar-li si era veritat que esperava el seu primer fill.

La notícia havia sorgit després que el ‘tiktoker’ Abel Planelles ho publiqués en el seu compte de TikTok assegurant que fonts pròximes a Falcó confirmaven que ella i Iñigo Onieva havien de ser pares. La filla d’Isabel Presley va comentar que ella se n’havia assabentat a través d’un xat de WhatsApp i que després la seva sogra, Carolina Molas, li va preguntar si li havia d’explicar res.

Notícies relacionades

No va ser l’única informació que va voler desmentir la marquesa de Griñón en el programa d’Antena 3, també va afirmar que no pensava vendre El Rincón, el palau que té a Aldea del Fresno, on té previst celebrar el seu casament amb Íñigo Onieva el 17 de juny vinent. El tercer rumor que va voler negar és que no desfilarà a la passarel·la Cibeles, i va assegurar que el que ha pogut portar a confusió és que algunes models desfilaran amb dissenys que ha fet ella per a la col·lecció de Pedro del Hierro.

La germana d’Enrique Iglesias també va ser protagonista al final del programa perquè va entregar la ‘targeta d’El hormiguero’. El concurs en què truquen a un número a l’atzar i un col·laborador pregunta: «¿Sap vostè què és el que vull?». I si l’interlocutor respon: «la targeta d’‘El hormiguero’» pot guanyar 3.000 euros, i Falcó ho va aconseguir, a la primera, la nit passada.