Desesperada

¿Qui és Joana Sanz, la dona de Dani Alves?

  • Després d’un temps desapareguda, Joana Sanz ha tornat a les xarxes socials, aquesta vegada per mostrar tot el seu suport a la seva parella

¿Qui és Joana Sanz, la dona de Dani Alves?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hores després de ser detingut i de prestar declaració a la Ciutat de la Justicia de l’Hospitalet de Llobregat, la jutge del Jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona ha decretat presó sense fiança per a Dani Alves (39 anys) per un presumpte delicte d’agressió sexual. L’exfutbolista del FC Barcelona sortia del recinte judicial en una patrulla dels Mossos d’Esquadra directament al recinte penitenciari assignat. En la distància, la seva dona, la model canària Joana Sanz (30 anys), li ha mostrat el seu suport incondicional a través de les xarxes socials.

Joana Sanz és una model espanyola, nascuda a Tenerife, que s’ha guanyat fama al voltant del món perquè ha sigut la cara de diverses campanyes publicitàries de marques reconegudes.

Va viure a la ciutat de Barcelona des de molt jove i allà va conèixer el que ara és el seu marit. Es dedica al món de la moda, en què destaca des dels 17 anys, i ha guanyat el concurs de Supermodel of the World, de la prestigiosa agència americana Ford

Notícies relacionades

La seva popularitat va anar creixent a poc a poc, i va passar a desfilar a la Cibeles Fashion Week de Madrid i ha sigut model de firmes com Gucci, Rosa Clará i Chanel, entre d’altres. 

Després d’un temps desapareguda, Joana Sanz ha tornat a les xarxes socials, aquesta vegada per mostrar tot el seu suport a la seva parella. La model va compartir ahir una història d’Instagram d’una imatge de les seves mans entrellaçades junt amb la paraula ‘together’ («junts»). La model ha desactivat tots els comentaris a les seves xarxes socials, possiblement per la gran pressió i l’allau de comentaris que està rebent des de la detenció, i ara l’ingrés a presó, de Dani Alves. A més, ha compartit un missatge punyent en què ha escrit que «la meva mare ha mort fa una setmana, tot just he començat a assumir que ella ja no està perquè em turmentin amb la situació del meu marit. He perdut els dos únics pilars de la meva vida».