Julia Roberts no és Julia Roberts

L’actriu ha descobert en un programa de televisió que el seu rebesavi no és qui ella creia

  • Julia Roberts revela que va néixer gràcies a l’ajuda de Martin Luther King

Julia Roberts no és Julia Roberts

YOUTUBE / PBS

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Julia Roberts acaba de descobrir davant l’audiència un secret familiar que l’ha deixat espaterrada, en xoc. L’estrella de ‘Pretty Woman’ ha anat al programa de la plataforma PBS ’Finding your roots’ de l’investigador i historiador Henry Louis Gate Jr. L’espai, que s’encarrega d’indagar en els arbres genealògics dels famosos, ha deixat muda l’actriu al demostrar-li que en realitat no està emparentada amb el seu presumpte rebesavi, Willis Roberts, i que, per tant, ella no és una Roberts.

A partir d’una mostra de l’ADN, els experts del programa rastregen els ancestres del convidat de cada setmana.

La cara de Julia és un poema quan el presentador del programa li explica que, d’acord amb les investigacions dels arxius de l’estat de Geòrgia, on va néixer l’actriu fa 55 anys, Willis Roberts (el seu presumpte rebesavi) va morir 10 anys abans que el seu besavi, John, naixés de la seva rebesàvia, Rhoda Suttle Roberts.

Llavors, ¿qui va ser en realitat el pare del seu besavi?

«Però, oh espera, ¿no soc una Roberts?», pregunta l’actriu a Gates. Ell li explica després que el seu ADN apuntava a un home anomenat Henry McDonald Mitchell Jr., aquest seria el seu rebesavi biològic.

«¿Així que som Mitchells?», pregunta l’actriu, molt sorpresa.

Julia Mitchell

«Ets Julia Mitchell. No ets una Roberts biològicament», confirma el presentador.

«Uau», exclama l’actriu, atònita.

Segons els investigadors del programa, el tal Mitchell estava casat i tenia sis fills, i vivia a prop de Rhoda Suttle Roberts (segons el cens de 1880). La investigació va destapar que la seva rebesàvia Rhoda Suttle Roberts va tenir una relació amb aquest home després de la mort del seu marit, Willis Roberts.

«D’una banda, la meva ment està realment al·lucinada. Però d’una altra, és fascinant», assegura Julia Roberts.

ADN d’una cosina

Com que els registres de l’època són confusos, Gates ha recolzat la investigació fent servir l’ADN de l’actriu i el d’una cosina seva. I totes dues tenen coincidències amb el tal Henry McDonald Mitchell Jr.

Notícies relacionades

Malgrat l’al·lucinant descobriment, l’actriu prefereix el cognom amb què s’ha fet mundialment coneguda: «Em sembla fascinant però, hi ha una part de mi que està tranquil·la perquè la meva família és la meva família. M’agrada més el cognom Roberts».

Hi ha la coincidència que Roberts dona vida a Martha Mitchell a la sèrie ’Gaslit’, que va ser la dona del fiscal general dels EUA durant la presidència de Nixon (que interpreta Sean Penn), quan es va donar l’escàndol dels setanta del Watergate.

Temes:

Julia Roberts