Polarització

Paquita la del Barrio també opina sobre la cançó de Shakira: ¿és piqueïsta o shakirista?

  • ¿No acceptes la teva ruptura de parella? Això t’ajudarà a girar full

  • Com saber si la teva relació està a punt d’acabar-se

  • Piqué no calla: les seves primeres reaccions a la cançó de Shakira

Paquita la del Barrio també opina sobre la cançó de Shakira: ¿és piqueïsta o shakirista?

FERRAN NADEU / MARIO GUZMÁN / EFE

1
Es llegeix en minuts

La cantant mexicana Paquita la del Barrio té en el seu historial multitud de cançons dedicades al desamor i al desengany amorós.

La més famosa és, sens dubte, la ranxera ‘Rata de dos patas’, en la qual dedica al seu ex floretes com «‘rata immunda, / animal mezquino, / escoria de la vida, / adefesio mal hecho’»… Aquesta oda al rosegador de forma humana en un dels èxits del seu repertori ric en cançons com ‘Tres veces te engañé’, ‘Hombres malvados’ o ‘Me saludas a la tuya’.

Amb aquesta col·lecció de música de desamor no és estrany considerar-la autora en la matèria. És per això que, igual com han fet molts famosos, es posiciona en el tema del moment: la cançó enverinada que Shakira dedica a Gerard Piqué.

Notícies relacionades

¿Què opina la mexicana de la cançó? Doncs a falta que desenvolupi el tema i en desgrani la lletra, si arriba a fer-ho, el que està clar és que es posiciona a favor de la colombiana. Potser és per afinitat de pàtries (totes dues són sud-americanes), per qüestió de sexe (totes dues són dones) o pel fet que ella ha cantat molt al desamor i als enganys amorosos.

I així ho ha fet saber a través del seu compte de Twitter, en resposta al periodista musical Erik Saldaña, que li ha preguntat si «¿Ets ‘team’ [equip] Shakira?». Ella no ha dubtat a respondre: «Ho som @shakira team».